Ο ΑΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗ... ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΠΕΡΑΝ

 
Το σενάριο είναι γραμμένο από τη πασίγνωστη εδώ και δεκαετίες πραγματικότητα του ντόπιου πρωταθλήματος. Δεν είμαστε οι πονηροί της πιάτσας όταν την περασμένη κιόλας εβδομάδα γράψαμε ότι ο Ολυμπιακός, δηλαδή ο Μαρινάκης, στηρίζει τον προπονητή του μέχρι να τον... σουτάρει. Το πράμα φαινόταν από μακριά και χωρίς κυάλια νυχτός. Αν δεν συνέβαινε χθες το... απρόοπτο, αυτό θα συντελούνταν την άλλη ή την παράλλη αγωνιστική.
Αλήθεια, φταίει ο απολυθείς χθες Κορμπεράν στον Ολυμπιακό; Αφού δεν αποφάσιζε αυτός! Χθες κόντρα στον Άρη, σε δύσκολο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός χρησιμοποίησε δυο παίκτες που δεν είχαν προλάβει να προπονηθούν με τους νέους συμπαίκτες του. Αυτά δεν γίνονται ούτε σε ομάδες γειτονιάς! Αλήθεια, ο συγκεκριμένος Κορμπεράν αποφάσισε να ξεκινήσει με Χάμες Ροντρίγκεζ και να βάλει αλλαγή τον νεομεταγραφέντα Σέντρικ Μπακακού; Και γιατί έπαιξε ο Ακιμπού Καμαρά, ένας ακόμα... μελαχροινός του Ολυμπιακού, που προορίζεται να δοθεί σ΄άλλη ομάδα;
Κακά τα ψέματα. Ο Κορμπεράν δεν ήθελε στην ομάδα τους φιρμάτους Μαρτσέλο και Χάμες. Και γιατί να τους θέλει; Ποιος τον ρωτάει αυτόν! Ο φιρμάτος ποδοσφαιριστής κάνει αυτά που ξέρει, αυτά που θέλει, όχι αυτά που θα του ζητήσει ο προπονητής. Και ο προπονητής χρειάζεται να είναι μάστορας για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παικταρά. Ο συγκεκριμένος Κορμπεράν, πέρα από τις όποια, αμφισβητούμενη ή όχι αξία του, στερείται προσωπικότητας.
Μετά την ήττα από τον Άρη, εγκαταλείφθηκε η σκέψη να προσληφθεί ένας προπονητής ο οποίος θα λειτουργούσε ως supervisor στον Ολυμπιακό. Να παρέμενε, δηλαδή, ο Κορμπεράν αλλά να έκανε αυτά που θα του έλεγε ο υπεράνω του, ένας overaseer, ένας inergator τεχνικός. 
Διαβαστε ακομα:

ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΝΑΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ