Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

 
Τα γεγονότα είναι γεγονότα κι αυτοί που παίζουν, δηλαδή που εκβιάζουν, εκμεταλλεύομενοι τα φάκτα, τα γεγονότα, δίνουν τις εξετάσεις τους. Τα μέσα, τα κόμματα, και οι διάφορου ξέμπαρκοι της πιάτσας που κυκλοφορούν αυτοδύναμοι και ανεξάρτητοι ή καπαρωμένοι μ΄ αυτήν ή την άλλη φανέλα. 
 
Απολύθηκε ο προπονητής Κορμπεράν από τον Ολυμπιακό, αλλά... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στον πρωταθλητή. Ακόμα είμαστε στην αρχή της σαιζόν, η ΠΑΕ έχει ήδη παύσει δυο προπονητές, κι αυτή η πραγματικότητα δεν είναι καθόλου ανησυχητική. Γιατί; Διότι αυτή τη φορά όλοι ενωμένοι θα αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος; Τόσο απλά. Τόσο υπέροχα.
 
Το κακό, φαίνεται, πως προήλθε διότι η απόφαση να πάνε σπίτια τους ή να δουλέψουν στα αραβικά εμιράτα οι Μάρτινς, Κορμπεράν, δεν είχε παρθεί... ενωτικά. Τώρα, όμως, θα λειτουργήσουν οι δημοκρατικές διαδικασίες και τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Πλάκα μας κάνουν; 
 
Καμιά πλάκα. Έτσι παίζεται το παιχνίδι στις μικρές και γραφικές κοινωνίες. Έτσι δικαιολογούνται οι γκέλες και τα λάθη των... αλάνθαστων. Εκείνων που αποφασίζουν πάντα σωστά κι αν αποδειχθεί ότι έσφαλαν ποτέ δεν φταίνε οι ίδιοι.
 
Στη φώτο, ο Μαρτσέλο περιμένει κι αυτός ποιος θα είναι ο νέος προπονητής στη νέα του ομάδα.
Διαβαστε ακομα:

''ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ'' ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΡΤΙΕΡΟ