ΤΟΝ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ...

 
Ρόμπερ Λεβαντόσφκι. Μεγάλη μούρη του σύγχρονου ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μιλάνε τα νούμερα. Στα οκτώ χρόνια με τη φανέλα της Μπάγερν ο Πολωνός έπαιξε 375 ματς και έστειλε το τόπι στα δίχτυα 349 φορές. Κι όμως στο παιχνίδι Μπαρτσελώνα - Μπάγερν 0 - 3 από αρκετούς οπαδούς της γερμανικής ομάδας ο Λέβα γιουχαίστηκε. Δεν το σήκωνε ο οργανισμός τους να τον βλέπουν αντίπαλο.
Αυτός είναι ο οπαδός. Και δεν πρόκειται να αλλάξει στον αιώνα. Προδότης ο Λεβαντόσφσκι που παράτησε την Μπάγερν ακι πήγε στην Μπαρτσελώνα. 
Οπαδός είναι. Δεν καταλαβαίνει, ούτε πρόκειται να καταλάβει, ότι ο κάθε Λεβαντόφσκι και 300 χρόνια να παίζει στην ομάδα, δεν πρόκειται να ταυτιστεί μαζί της. Θα παίζει μόνο για πάρτη του, όχι για την ομάδα, όχι για την εξέδρα.
Κάποιοι οπαδοί της Μπάγερν, αντίθετα με τους... συναδέλφους τους, επευφήμησαν τον Λεβαντόφσκι στο Μπαρτσελώνα- Μπάγερν 0 -3, παιχνίδι champions league. Αυτοί έδειξαν... κατανόηση στην απόφαση του Πολωνού να κάνει μεταγραφή. κι έτσι ανεγνώρισαν την τεράστια προσφορά του στην Μπάγερν.
Ο 33χρονος Τόμας Μύλερ, 14 χρόνια στην Μπάγερν, χαιρέτησε στο γήπεδο τον άλλοτε συμπαίκτη του Λεβαντόφσκι. Στη φώτο, όταν οι δυο τους ήταν στο Μόναχο.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ...