Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΟ ΑΛΛΟ

 
Έγινε κι αυτό. Το ζήσαμε κι αυτό. Ο Μαρινάκης ζήτησε βοήθεια από τον... εαυτό του! Έπαθε κάτι περίεργο ο άνθρωπος στα καλά του καθομένου; Τίποτα απολύτως. Μια χαρά είναι, τρισευτυχισμένος για την επιτυχία του και την εξουσία του. 
Απλά ο πρόεδρος όλων των ΠΑΕ, ο εφοπλιστής με τις εταιρείες στο αμερικάνικο χρηματιστήριο, ο εκδότης και καναλάργης, ο επιτυχημένος σ΄όλες του τις δραστηριότητες του, δεν έχει χωνέψει ότι στην ΕΠΟ είναι εκτός κόλπου. Και ζήτησε την επέμβαση του... πρωθυπουργού.
Πλάκα κάνει ο 55χρονος και βαρύκιλος Μαρινάκης. Τι να του κάνει ο Μητσοτάκης! (Στη φώτο οι δυο τους). Πρώτον, ςίναι αντιδεοντολογική η όποια πολιτική παρέμβαση από του Μαξίμου. Δεύτερον, ο πρωθυπουργός έχει άλλα νιτερέσα, άλλα παλούκια, το πιο χοντρό με την Τουρκία κι αυτό το σύχαμα τον Ερντογάν
Πανίσχυρος είναι ο Μαρινάκης στην Ελλάδα. Κόβει και ράβει. Ποια επέμβαση και ποια... ΕΠΟ; Είναι σα να ζητάει νε πάρει τηλέφωνο ο ίδιος την ΕΠΟ από το ένα δωμάτιο στην πολυτελή οικία του και ο ίδιος να απαντάει  από άλλο δωμάτιο.
Διαβαστε ακομα:

ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΙΤΣΕΛ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ