Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

 
Βαρέθηκα να το ακούω χρόνια. Την ίδια βιόλα παίζουν όταν μια ομάδα έχει ''φορτωμένο'', λέει, πρόγραμμα, με τις ''υποχρεώσεις'' της, λέει, στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Με το ματς σήμερα Κυριακή στις 4 κόντρα στον Ατρόμητο αρχίζει, λέει, ο ''γολγοθάς'' του Ολυμπιακού. Για να βάζουμε τα πραγματάκια στη θεσούλα τους...
... Κατ' αρχάς δεν έχει καμιά... υποχρέωση ο Ολυμπιακός. Τι ανοησία είναι αυτή! Δουλειά της ΠΑΕ είναι να κατεβάζει την ομάδα να παίξει μπάλα, στην Ελλάδα και εκτός συνόρων. Επιτυχία θα ήταν και για μια άλλη ελληνική ποδοσφαιρική εταιρεία να συμμετείχε σε διοργάνωση ευρωπαϊκή. 
Τι θα μπορούσε να γίνει για... να διευκολυνθεί ο πρωταθλητής; Και να μην είχε στριμωχθεί ο νέος προπονητής, ο Μίτσελ (φώτο). Να έφτιαχνε η ΠΑΕ κι όχι η UEFA και η διοργανώτρια του ντόπιου πρωταθλήματος το πρόγραμμα αγώνων, σύμφωνα με τις... προτιμήσεις της. 
Την προσεχή Πέμπτη ο Ολυμπιακός, πάλι στο Καραϊσκάκη, παίζει με την Καραμπάχ, για το γιουρόπα, Αμέσως μετά, στις 9 Οκτωβρίου, πάει στο Ηράκλειο, για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Στις 13 του μηνός, η ρεβάνς με την Καραμπάχ, στο Αζερμπαϊτζάν. Στις 17 επιστροφή στο Καραϊσκάκη με τον ΠΑΟΚ. Παλούκια, λέει,  στο δρόμο του Ολυμπιακού.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ''ΟΧΙ'' ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ