ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΤΣΕΛ

 
Δεν έχει προλάβει να κάτσει, να ξανακάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Μίτσελ και σε κάποιους έχει αρχίσει να μυρίζει άσχημα η παρουσία του. Η επιστροφή του. Για να μη ξεχνιόμαστε είναι ο τρίτος στη σειρά προπονητής στον πρωταθλητή αυτή τη σαιζόν. Υπήρχε ήδη αμφισβήτηση για την επιλογή του, και τα πράγματα έγιναν σκούρα μετά τη συντριβή 3 - 0 από την Καραμπάχ. Γιατί αυτό και γιατί εκείνο.
Τι θα κάνει ο Μαρινάκης. Θα σουτάρει και τον Μίτσελ αν η ομάδα χάσει κι άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα; Σήμερα στις τέσσερις ο Ολυμπιακός παίζει με τον ΟΦΗ εκτός έδρας. Ένα ματς ''δικό του'', με την έννοια ότι ο Ολυμπιακός υπερέχει σ' όλα από τον αντίπαλο του. Σε άλλες εποχές και η ισοπαλία ήταν ήττα.
Κακώς απολύθηκε ο Μαρτίνς. Δεν φταίει αυτός, που έμεινε δίχως παίκτες- εργαλεία διότι η ΠΑΕ τους παρεχώρησε με μεταγραφή σ' άλλα κλαμπ. Ήταν πετυχημένος ο Πορτογάλος, πήρε τίτλους, ιστορικές νίκες στην Ευρώπη. Η πιο σωστη κίνηση είναι να τον ξαναπροσλάβουν στον Ολυμπιακό. 
Όταν η ομάδα δεν πάει καλά, λέγονται πολλά. Και απίθανα. Σωστά και παράλογα. Από την άλλη, η διοίκηση όταν η ομάδα δεν πάει καλά, θα τελειώσει τον προπονητή, είτε φταίει αυτός, είτε όχι.
Η περίπτωση Μιτσελ είναι αληθινά ξεχωριστή. Είναι πολύ χοντρό να γίνει κι άλλη αλλαγή προπονητή. Του χρεώνουν συγκεκριμένα πράγματα, όμως είναι δύσκολο να βρεθεί ''λύση'' στη μέση της περιόδου. Και αυτή θα είναι σίγουρα θεραπευτική; 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ