Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ... ΟΓΔΟΟ ΘΑΥΜΑ

 
Οι έμπειροι στο παιχνίδι, της παλιάς καλής σχολής, αν τους ρωτήσεις, θα πουν ότι ο Παναθηναϊκός, και όποια άλλη ομάδα στη θέση του, θα το πάρει σήμερα Κυριακή το ματσάκι με την Λαμία. Αν κάπου θα κολλήσει η πανάθα θα 'ναι στη Λεωφόρο. Και δεν μιλάμε για παιχνίδι ντέρμπυ, κόντρα με αντίπαλο μεγάλο, με όνομα βαρύ.
 
Επτά στα επτά έχει ήδη ο Παναθηναϊκός και μ' έναν αέρα έξι κα επτά πόντων από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, αντίστοιχα. Διαφορά που προβλέπεται να διατηρηθεί και στο τέλος της ημέρας.
 
Με την Λαμία απόψε στις επτάμισυ ο Παναθηναϊκός (φώτο, από προηγούμενη αναμέτρηση τους) θα διεκδικήσει το... όγδοο θαύμα, το 8Χ8 ως υποψήφιος πρωταθλητής, ο οποίος δεν δικαιούται απώλειες από ομάδα που αγωνίζεται για την επιβίωση της. Τίποτα περισσότερο. Και για να σωθεί δεν περιμένει το σωσίβιο βαθμού ή βαθμών από ένα φαβορί του πρωταθλήματος.
Το 13ο γκολ στο πρωτάθλημα θα ψάξει ο Παναθηναϊκός από το πρώτο κιόλας λεπτό. Αναμενόμενο. Η Λαμία θα περιοριστεί σε ρόλο αυστηρά αμυντικό και θα περιμένει να πάρει περισσότερα από την άμυνα παρά από τις αντεπιθέσεις.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!