ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΗΔΙΑ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ...

 
Αηδία. Φτάνει αυτή η λέξη. Περί τίνος πρόκειται; Της γνωστής αηδίας, μη χρησιμοποιήσουμε άλλη λέξη, η κολώνια της οποίας κρατάει κοντά έναν αιώνα. Ε, αν πας πιο πίσω δεν θα βρεις αηδιαστικούς τύπους στο ποδόσφαιρο. Ποδόσφαιρο δεν θα βρεις στην Ελλάδα.
Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός, επικυρίαρχος, όλοι οι άλλοι είναι κάποια χιλιόμετρα πίσω του... Κι όμως! Δεν έχει σταματήσει να διαμαρτύρεται ότι τον... κυνηγάνε. Μετά από χρόνια ο Παναθηναϊκός ξαναβρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και οι δημοσιογράφοι του μιλάνε ανοιχτά για τον... πόλεμο που δέχεται.
Και η ΑΕΚ, βέβαια, τα δίνει όλα ενάντια στο κατεστημένο. Κι αυτή πάει με το σταυρό στο χέρι, και παλεύει στον αγώνα τον καλό να κτυπήσει το παρασκήνιο. Καλά ο ΠΑΟΚ έχει... παράδοση στην κουλτούρα της αδικίας. Μια ζωή οι σκοτεινές δυνάμεις τον έχουν στο στόχαστρο.
Και οι τέσσερις μεγάλοι έχουν δίκαιο. Μήπως και οι τέσσερις έχουν άδικο;
Ήρθε η ώρα, η μεγάλη ώρα των ιστορικής σημασίας αποκαλύψεων. Ποιοι είναι οι διαφθορείς του ποδοσφαίρου. Ποιοι έχουν στο σημάδι τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Και δεκαετίες τώρα τους κάνουν δύσκολη τη ζωή. Είναι η συνωμοσία του Λεβαδειακού και ΟΦΗ, Λαμίας και Παναιτωλικού, Στο κόλπο και ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιωνικό.  
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ... ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ..