Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΞΥΡΑΦΙΟΥ

 
Κερδίζει και τον Άρη ο Παναθηναϊκός και είναι ασταμάτητος για πρωτάθλημα. Χάνει απόψε Κυριακή στις 7.30 από τον Άρη και πέφτουν ανοικτά και δικαιολογημένα οι αμφισβητήσεις. Είδες πόσο εύκολο έργο είναι το ποδόσφαιρο; Τα πάντα όλα τα ορίζει το αποτέλεσμα. Τίποτα άλλο.
Ο Άρης είναι σε θέση να κάνει ζημιά στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό μέσα στην καυτή και φίσκα Λεωφόρο; Αστείο ερώτημα. Όχι δεν είναι ικανός ούτε για ισοπαλία να πάρει ο Άρης. Το σωστό είναι να πεις ότι παραείνει ικανός ο Άρης και τη νίκη να αρπάξει. Έχει τους ποιοτικούς παίκτες για την ''έκπληξη'', αλλά του λείπει ο κλαμπίστικος ''πατριωπισμός'', που περισσεύει στον αντίπαλο. 
Αυτή είναι η κρίσιμη διαφορά των δυο αντιπάλων, άγνωστο αν αυτή θα επηρεάσει αποφασιστικά το αποτέλεσμα. Οι παίκτες, δηλαδή, του Παναθηναϊκού, ακόμα και οι πιο φρέσκοι, δένονται με τη φανέλα, κυνηγάνε το αποτέλεσμα υπακούοντας στη μεταφυσική επιθυμία να ευχαριστήσουν την εξέδρα. Οι του Άρεως έρχονται και φεύγουν από τη ομάδα λες και δεν φόρεσαν ποτέ την μαυροκίτρινη.
Ο 26χρονος Αϊτόρ (φώτο) από την Βαρκελώνη, που μεγάλωσε ποδοσφαιρικά με τους πιτσιρικάδες της Μπαρτσελώνα και ήρθε το 2020 στον Παναθηναϊκό από την ολλανδική Τβέντε, έχει ήδη πετύχει οκτώ γκολ στα προηγούμενα οκτώ παιχνίδια. Ατού των γηπεδούχων, παίκτης που επηρεάζει τον αμυντικό σχεδιασμό του προπονητή του Άρεως.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΣΤΟ... ΑΓΝΩΣΤΟ