Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

 
Νόμος ρου ποδοσφαίρου. Η πρωταγωνίστρια της σκηνής, το μανουλομάνουλο προτιμάει αυτόν που δεν φαντάζεσαι. Μιλάμε για πρωτάθλημα ή θέατρο; Όπως το λέω, το κορίτσι με προσόντα να φορέσει αυτή την κορδέλα της Μις Ελλάς, σνομπάρει τον γκόμενο της παρέας. Ξανά μανά ρωτάω, για ποδόσφαιρο η κουβέντα ή για σήριαλ στην τηλεόραση. Ούτε για το ένα, ούτε γι ατο άλλο.
Για τους νόμους της ζωής μιλάμε. Και επειδή οι νόμοι της ζωής έχουν πέραση και στη μπάλα κάνουμε παραπομπή στον... Παναθηναϊκό. Κέρδισε την ΑΕΚ, πήρε το τρίποντο στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν αποκλείεται να σκοντάψει στο Βόλο, απόψε Σάββατο στις 7.30. Μάλιστα, κύριε. Να γράψει τις πρώτες απώλειες από την ομαδούλα του Αχιλλέως Μπέου.
Ομαδούλα είπες; Η ομαδάρα προέρχεται από πέντε (αριθμός 5) σερί νίκες!!! Και υπερέχει του Παναθηναϊκού στα γκολ. Έχει πετύχει 16 έναντι 15 του πρωτοπόρου.
Τέλος πάντων ο Βόλος είναι Βόλος. Νίκησε την ΑΕΚ εκτός, πήρε ''Χ'' στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, όμως είναι... Βόλος. Όχι βαρύ χαρτί. Αυτό που λέγαμε. Ο Παναθηναϊκός να περνάει αλώβητος τα παλούκια, και πιθανόν να ματώσει με αντιπάλους που δεν τους έχει για αξεπέραστους στην ατζέντα. 
Στο Βόλο η Θύρα 7 απειλεί πως αυτή θα πάρει το διπλό (φώτο).
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Ο ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ