ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ...

 
Για το αποτέλεσμα θα παίξουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δηλαδή για να μιλάμε συγκεκριμένα κι όχι αφηρημένα, τη νίκη θα κυνηγήσουν ποδοσφαιριστές και προπονητές, αλλά να, που υπάρχει κι αυτό... Αυτό που γράφεται στα κιτάπια. Που το λένε Ιστορία, προϊστορία, ιστορικό και μένει για πάντα... Δεν ξεγράφεται.
 
Αυτοί που βγουν από τα αποδυτήρια στο γήπεδο, παίκτες, προπονητές, διαιτητές, θα κάνουν αυτό που θα κάνουν για εκατό λεπτά και θα πάνε στο καλό... Το αποτέλεσμα θα μείνει, γραμμένο, ωραίο ή εφιαλτικό...
 
Προς τι τούτες οι αραδες; Την εικοστή αγωνιστική της σαιζόν 2017-18 το ντέρμπυ ΠΑΟΚ -ΑΕΚ ΔΕΝ τελείωσε στην Τούμπα. Το πήρε στα χαρτιά με 0 -3 η ΑΕΚ, η οποία πήρε και το μοναδικό της πρωτάθλημα μετά την επιστροφή της από την ερασιτεχνική κατηγορία και την Β΄εθνική. Το ματς ήταν 0 -0, ο ΠΑΟΚ ''σκόραρε'' με αντικανονικό ''γκολ'' και στον αγωνιστικό χώρο με το κουμπούρι όρμησε ο Ιβάν Σαββίδης να... καθαρίσει την κατάσταση.
 
Από τότε η ΑΕΚ δεν ξανακέρδισε τον αδελφό από τα άγια χώματα ΠΑΟΚ, στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Και στους τελικούς κυπέλλου η ΑΕΚ ήταν ''Περαστε... '' για πάρτη του ΠΑΟΚ.
*2018-19 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 2-0 και ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 1-1.
*2019-20 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-2 και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-0.
*2020-21 ΑΕΚ -ΠΑΟΚ 1-1 καιΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-2. Και στα play-off  ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-1και ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-2.
 
*2021-22 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ 2-0 και ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 1-1. Και στα play-off ΑΕΚ -ΠΑΟΚ 0-1 και ΠΑΟΚ -ΑΕΚ 1-0.
Τι θα γράψει απόψε η μαυρομύτα; Το έργο ξεκινάει απόψε Κυριακή στις 7.30
Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ