ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ...

 
Με τη σκέψη στο πρωτάθλημα παίζει απόψε Πέμπτη ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του ματς στην Ευρώπη. Αντίπαλός η πιο αδύνατη, μετά τον... πρωταθλητή μας, στον όμιλο του γιουρόπα, η εκ Γαλλίας Ναντ, Οκτώ πρωταθλήματα Γαλλίας έχει πάρει η Ναντ και τέσσερα κύπελλα, όμως αυτά ανήκουν στην Ιστορία. Κι αυτό το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη είναι καθαρά διαδικαστικό, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και στους δυο αντιπάλους.
Η μεν Ναντ προχώρησε μιά σκάλα πιο κάτω, στο κόνφερενς, ο δε Ολυμπιακός τα καλύτερα του... χρόνου. Το πουλάκι της Ευρώπης πέταξε πριν φύγει το 2021 και επόμενο πλέον ο Ολυμπιακός να κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Ποια Ναντ, την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό είναι το ζόρι, στη Λεωφόρο.
Αν στον Ολυμπιακό θέλουν πράγματι το πρωτάθλημα και να ξαναμπούν με ψηλά το κεφάλι ξανά στην Ευρώπη, θα χρειαστεί να πάρουν την παρθενιά από τον μανιασμένο και πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ποιος το περίμενε ότι μόλις στις δέκα αγωνιστικές ο πρωταθλητής θα ήταν δέκα βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό. Και πίσω από την ΑΕΚ.
Το αποψινό ματσάκι από τις 8 παρά τέταρτο ο Ολυμπιακός χωρίς πίεση έχει την ευκαιρία να τρίξει τα δόντια του, κοφτερά και άγρια, τόσο στον Παναθηναϊκό, όσο και στην ΑΕΚ. Στη φώτο, αξιοθέατο της πόλεως από την προέρχεται ο αντίπαλος του Ολυμπιακού. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ;