Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ, Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...

 
Να σου πω από τα πριν το αποτέλεσμα της σφαγής Παναθηναϊκού- Ολυμπιακού. Μπα, κατέληξες και μάντης Κάλχας στη μπάλα; Ποτέ. Και, παρακάλώ, μη βρίζετε!
Ύβρις είναι να αποκαλέσεις κάποιον ικανό να προβλέπει το αποτέλεσμα σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Όσο αφορά ριτς Κάλχες της αρχαιότητος, όλοι τους ήταν αξιόπιοστοι. Αστείοι είναι όσοι δίνουν αξία στα... θαύματα των οσίων και αγίων κάθε θρησκείας.
Ξεφύγαμε; Γιατί, όχι; Κουβεντιάζουμε και όπου μας βγάλει η ακυβέρνητη βαρκούλα που την κουμαντάρουμε πονηρά... Τι λέγαμε; Δεν είναι δυνατόν σοφοί άνθρωποι, πολέμαρχοι υψηλής κλάσεωςμ βασιιλιάδες θρυλικοί, επιστήμονες που μέχρι σήμερα δεν τους ξεπέρασε ο χρόνος, να είναι όλοι άτομα της πλάκας. Όλοι αυτοί αποδεχόντουσαν κάθε μαντεψιά και κάθε ορμηνιά τους λέγανε οι Κάλχες πριν τον Χριστό. 
Ασφαλώς δεν είμαι νούμερο να δηλώσω ότι η ματσάρα στη Λεωφόρο από τις 7.30 θα τελειώσει έτσι κι όχι αλλοιώς. Άλλο είναι το προγνωστικό μου. Αν χάσει ο Ολυμπιακός δεν τρέχει κάστανο για τον... ιστορικό Ολυμπιακό. Και το πρωτάθλημα να χάσει, ποια είναι η απώλεια; Όταν έχει στην τροπαιοθήκη του τα περισσότερα πρωταθλήματα. Και γενικά τους περισσότερους τίτλους.
Αντίθετα, αν χάσει ο Παναθηναϊκός, τα πράγματα είνα σκούρα. Μαύρα είναι. Γιατί; Κλονίζεται το ηθικό των βαζέλων. Μήπως, ρε, γαμώτο, δεν ήλθε η σειρά μας και τούτη τη δόση; Μήπως πάει ζάφτι το μέχρι σήμερα σερί 10Χ10;
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!