Η ΑΕΚ ΠΟΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΕΛΕΙ, ΑΝ ΔΙΝΕΙ ''Χ''...

 
Μετά από ένα σερί έξι νικών η ΑΕΚ... ξέχασε χθες δυο πόντους στην Τρίπολη με το 1 -1 κόντρα στον Αστέρα. Δεν κέρδισε, λιοπον, η ομάδα που θεωρείται δικαιολογημένα υποψήφια πρωταθλήτρια και ανταγωνίστρια του Παναθηναϊκού. Η αποτυχία της ΑΕΚ την κρατάει σε απόσταση... ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος και στην κακή του μέρα διασώθηκε με ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό.
Μια ομάδα κάνει κούρσα πρωταθλητισμού με πιθανότητες είτε χάρη στην αξία της, είτε ποντάροντας στις αδυναμίες των αντιπάλων. Είχε ευκαιρίες η ΑΕΚ; Ας τις έκανε γκολ. Άτυχη; Γιατί μόνο άτυχη κι όχι και ανίκανη; Γιατί όχι και με έλλειψη εμπιστοσύνης; Γιατί όχι και με τη ψυχολογία ότι Δεν φεύγουμε από το γήπεδο χωρίς το τρίποντο;
Τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει, τουλάχιστον σύμφωνα μ' αυτά που έχουν δείξει μέχρι σήμερα τα άστρα. Την κούπα θα την διεκδικήσουν τρεις ομάδες. Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Τέταρτος παίκτης δεν φαίνεται στον πρίζοντα, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση στο μέλλον να μείνει πίσω ένας από τους τρεις διεκδικήτές.
Η ΑΕΚ προβληματίζει ακριβώς διότι δεν πήρα το τρίποντο από τον Αστέρα. Πέτυχε μόνο ένα γκολ, με πέναλτυ και... δέχθηκε να ισοφαριστεί αμέσως μετά. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ έμεινε πίσω! Το ότι οι άλλοι δυο στη Λεωφόρο με το ''Χ'' δεν έκαναν ένα βήμα μπροστά δεν είναι ευνοϊκό για την ΑΕΚ. Όχι γιατί η ΑΕΚ δεν εκμεταλλεύτηκε το στραβοπάτημα των άλλων δυο, όσο διότι εκείνη έδειξε ευάλωτη στην απώλεια βαθμών.
Διαβαστε ακομα:

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΚΑΣΕΤΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΚΟΚΚΑΛΗ