Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

 
Αποφάσισαν να χρησιμοποιούν ξένους διαιτητές. Χωρίς πολλά λόγια να πουμε το δια ταύτα. Πιασμάν και οι αλλοδαποί. Και δεν το λένε με λόγια μασημένα. Φόρα παρτίδα η κουβέντα κάθε αγωνιστική. Πριν ξεκιν'ησουν οι αγώνες, και καπάκι μετά. 
Αυτό συμβαίνει. Δεν προλαβαίνουν να οριστούν οι διαιτητές και είναι ήδη σημαδεμένα χαρτιά. Όλοι! Στημένος ο διαιτητής του κάθε ντέρνπυ, τόσο από τη μια ομάδα, όσο καο από την άλλη. Γίνεται; Όλα γίνονται. Όλοι είναι παραπονούμενοι. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπαικός, ΠΑΟΚ. 
Και ποια ομάδα, επιτ'έλους, έχει το μαχαίρι και το καρπούζι; Όλες το έχουν, αν λάβουμε υπ' όψιν τις διαμαρτυρίες τους. Κάθε πονηρός ξελαρυγγιάζεται όσο γίνεται περισσότερο. Έτσι πάει. Όποιος παραπονείται πιο δυνατά, θαρρεί πως έχει δίκαιο. Πως λέει την... αλήθεια.
Και τα πουλητάρια οι Έλληνες μαυροφόρες; Ε, αυτοί πέρασν σε δεύτερο πλάνο. Επειδή η διαφθορά είχε προχωρήσει στους ντόπιους σφυρικτράκηδες, γι' αυτό εδώ και τέσσερα χρόνια βάλανε στο κόλπο τους ξένους και τα VAR. Τέρμα και τελείωσε. Όλα είναι πονηρά. Καθόλου περίεργο σε πρωτάθλημα που κυριρχούν οι πονηροί.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΡΙΝΙΟ