ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΗΤΤΑ...

 
Σ' αυτά τα παιχνίδια, να το πούμε εμείς οι παλιοσειρές, έχουν χώρο και οι... δικαιολογίες. Βέβαια! Δεν υπάρχει το Χάνουμε και λέμε οι άλλοι ήταν καλύτεροι. Εμεις δεν παίξαμε καλά, τα συγχαρητήρια ανήκουν στους αντιπάλους. Αυτά είναι εκτός προγράμματος. Μη στεναχωρήσουμε τον κόσμο μας. 
Έτσι είναι. Ο κόσμος είναι μόνο με τη νίκη. Κι αν δεν την πάρουμε έχει ανάγκη το άλλοθι, όπως ο δολοφόνος. Πονάει τιο κεφάλι και παίρνουμε ασπιρίνη. Το ξέρουμε αυτό. Δεν περιμένοπυμε να μας το πει ο ντόκτωρ. Με την ήττα της ομαδάρας κανένα αλγκόν και ντεμπόν. 
Το αποψινό παιχνίδι έχει την ιδιαιτερότητα του. Και οι δυο αντίπαλοι βρίσκονται στα πολύ επάνω τους. Η ΑΕΚ πάει για πρωτάθλημα και ξέρει πως ο Ολυμπιακός δεν είναι Αστέρας, να μην μπορεί να σκοράρει αν δεν τον βγάλει από την άμυνα του. Ο Ολυμπιακός θα χτυπήσει το παιχνίδι στην προσπάθεια του να μειώσει τη διαφορά από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Και η ΑΕΚ, ακόμα κι αν χρειαστεί να παίξει επιφυλακτικά, δεν έχει άλλη επιλογή παρά να αναπτυχθεί μέχρι την περιοχή του αντιπάλου.
Και στις άσχημές της η ΑΕΚ δυσκολεύει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, αλλά και δέχεται βαρειές ήττες. Αυτά στο παρελθόν. Στα ντέρμπυ, μην το ξεχνάμε, πέρα από τη φανέλα, το αποτέλεσμα ορίζεται και από την αξία των ποδοσφαιριστών. Αυτοί θα παίξουν, όχι οι φανέλες και τα ονόματα των δυο μεγάλων αντιπάλων.
Αν δεν κερδίσει ο Ολυμπιακός, πολύ περισσότερο αν χάσει, τότε χάνει τις εντυπώσεις στο ψυχολογικό τομέα. Βασικό αυτό. Δεν είναι μόνο ότι μένει πίσω στη βαθμολογία. Η ΑΕΚ χρειάζεται όσο τίποτα το αποτέλεσμα, αλλά αν δεν τα καταφέρει θα είναι μια αποτυχία εκτός με τον πλέον δύσκολο αντίπαλο. Και στη βαθμολογία θα τον έχει από κάτω της, αλλά ότι θα αισθάνεται τη βαρειά ανάσα του.  
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΠΛΟΥΜ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡ