Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΡΥΠΙΟ ΒΡΑΚΙ ΠΟΙΑ ΤΥΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ;

 
Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Καλά τα λόγια, το ποδόσφαιρο δεν χαλάει χατήρια σ' όποιον βολεύεται με μπούρδες και παραμυθάκια, με ό,τι κάνει άσπρο το μαύτο, αλλά η πραγματικλότητα έχει τους δικούς της όρους. Μη λέμε περισσότερα, είναι πολυλογία.
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός χάνει από τον 'Άρη στη Θεσσαλονίκη. Με το ίδιο σκορ, 2 - 1, χάνει και από τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Δεν κερδίζει και στα άλλα δυο ντ'έρμπυ. Με Παναθηναϊκό 1 - 1 στη Λεωφόρο και 0 - 0 με την ΑΕΚ.
 
\Μην πέσουμε σε λούκι. Ότι ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό και του αξίζε η νίκη. Τότε να πούμε και το άλλο. Ότι η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη χθες, και της άξιζε με το παραπάνω το διπλό.
Προβληματικό για τον Ολυμπιακό, οχι τόσο που δεν κέρδισε την ΑΕΚ, όσο διότι ο καλός με Παναθηναίκό Ολυμπιακός έδειξε αστάθεια στην απόδοση του. Έφτασε να παίζει δεύτερο ρόλο στο 0- 0 με την ΑΕΚ.
Στο δια τάυτα. Σε τέσσερα ντέρμπυ ο πρωταθλητής πήρε μόλις δυο βαθμούς. Και βρίσκεται 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας. Αυτα είναι γεγονότα. Σύμφωνα με την πραγματικότητα.
Διαβαστε ακομα:

ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ Ο ΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΑΧΑΣΤΟΣ