ΓΙΑ ΑΕΚ ΒΑΡΟΣ ΟΙ ΜΟΥΝΤΑΛΙΚΟΙ, ΟΧΙ... ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ

 
Η ΑΕΚ έχει τους περισσότερους μουντιαλικούς ποδοσφαιριοστές στο Κατάρ. Γνωστό ότι όποιος ασχολείται με τη μπάλα θέλει δεν θέλει ακούει ανοησίες. Όλα ξεκινούν από τον οπαδοσμό. Να δείξουμε πως είμαστε καλύτεροι, το κάτι άλλο, η δική ομάδα είναι ανώτεερη μπλα μπλα μπλα. Στομάχι να 'χεις να χωράνε οι χοντράδες που τις αμολάνε και σοβαροί υποτίθεται άνθρωποι. Βλέπεις το ακροατήριο θέλει να μασήσει και να πιει, κι όταν χωνέψει, να γεμίσει κι άλλο το γεμάτο στομάχι με νέες άδειες μπούρδες.
Καμιά ομάδα δεν στέλνει παίκτη στην εθνική της χώρας του. Την επιλογή την κάνει η εθνική. Άλλος προπονητής. Καμιά απόδειξη δεν σημαίνει, ανωτερότητας ή κατωτερότητας ομάδας αν παίκτης ή παίκτες της έχουν παρουσία στο μουντιάλ. Παίκτες υψηλής αξίας απουσιάζουν από το μουντιάλ, χωρίς τη δική τους... ευθύνη. Τι φταίει αυτός αν η χώρα του αποκλείστηκε από τις ''32'';
Δεν είναι. άλλωστε, οι καλύτερες στον κόσμο αυτές οι ''32''.
Πέρα απ' αυτό. Αν η ΑΕΚ, για παράδειγμα, έχει τους Σιμάνσκηδες και Χατζησαφήδες, Ντίβες και όποιους άλλους στο μουντιάλ, τότε έχει... υποχρέωση να πάρει οπωσδήποτε το πρωτάθλημα. Αν όχι, τότε η αποτυχία της  θα είναι μεγαλύτερη. Να χάσει το πρωτάθλημα παρ' ΄ό,τι διαθέτει τους περισσότερους μουντιαλικούς αστέρες. . . .

Διαβαστε ακομα:

ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΣΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ