ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΝΕΙ ''ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ'' ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ

 

Ο δημοσιογράφος ενοχλεί. Τα ρεπορτάζ του είναι αποκαλυπτικά. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ στέλνει ''μήνυμα'' στον συντάκτη μέσω άλλου... δημοσιογράφου της ίδιας εφημερίδας:

- Το 'χεις παρακάνει! Ο πρόεδρος πως και πως κρατάει τους οργισμένους οργανωμένους. Κόψτο, διαφορετικά δεν θα έχει καμιά ευθύνη για ό,τι προκύψει σε βάρος σου...

Δεν ενδιαφέρει την προεδράρα η... επίθεση που υποτίθεται δέχεται η ομάδα από τα φλογερά ρεπορτάζ του εκτός κόλπου δημοσιογράφου. Αυτό που του την σπάει είναι ότι τσαλακώνεται ο προσωπικός του προεδρικός τσαμπουκάς. Ποιος ασχολείται με την ομάδα. Χάνει πόντους στην πιάτσα η προεδράρα όταν ένας δημοσιογράφος, που δεν είναι στημένος κάνει κριτική κι αυτός, το αφεντικό της ΠΑΕ στέκεται... παθητικά και δεν προστατεύει τα παραμύθι φούρναρης... συμφέροντα της ομάδας.

 

Ο πρόεδρος δίνει την εντολή να απειλήσουν, αν χρειαστεί και να κοπανήσουν τον δημοσιογράφο, τον διαιτητή, τον σύμβουλο της ΕΠΟ, τον όποιον αμφισβητεί το... κύρος της προεδράρας, με την έντονη παρουσία, κοινωνική, επιχειρηματική, μηντιακή κ.α. 
Έχεις να κάνεις με κλασική.συμπεριφορά γνήσιου αλήτη. Οι γενιές προέδρων της νύχτας δεν τελειώνουν στο ντόπιο ποδοσφαιρότοπο.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ