ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΤΑΘΗ... ΔΙΑΦΟΡΑ

 
Η μπάλα στήνεται πάλι στη σέντρα, σήμερα Τρίτη. Μπήκε στο ντορό και μεσοβδομαδιάτικα το πρωτάθλημα. Να προλάβουν να τελειώσουν κανονικά τα παιχνίδια μετά την υποχρεωτική διακοπή λόγω του μουντιάλ στο Κατάρ. Να είχαμε κι άλλο απ' αυτό! Περιοριζόμαστε στα δικά μας, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλοιώς. 
Μη μανουριάζουμε! Καλό και ελκυστικό και το ντόπιο πρωταθληματάκι μας. Η ΑΕΚ κερδίζει σήμερα στα Γιάννενα, με τη φόρα που έχει, αλλά χάνει την Κυριακή στο ντέρμπυ με τον Παναθηναίκό. Δεν γίνεται; Όλα γίνονται.
Ο Παναθηναϊκός έχασε πόντους, στη σούμα τέσσερις, στα δυο τελευταία ματσάκια με Ιωνικό και ΟΦΗ, και με την κατηφόρα που τον έχει πάρει, άντε να μην κερδίσει σήμερα και τον Λεβαδειακό. Μια ακόμα ΠΑΕ που πολεμάει για τη σωτηρία. Την Κυριακή, όμως, ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας παίρνει την παρθενιά της ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο. Δεν γίνεται; Όλα γίνονται.
Ποιο είναι το θέμα; Η νίκη δίνει τρεις βαθμούς, είτε ο αντίπαλος είναι από τα ψηλά σκαλοπάτια, είτε από τα ταπεινά της βαθμολογίας. Δεν κερδίζει σήμερα ο Παναθηναϊκός και παίρνει το τρίποντο απ΄ την ΑΕΚ. Χάνει η ΑΕΚ απόψε από τον ΠΑΣ και κερδίζει τον Παναθηναϊκό. Κρατάει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών ο Παναθηναϊκός, ακόμα κι αν χάσει την Κυριακή.
Όλα γίνονται. Να κάνει την πρώτη του ήττα στη Λειβαδιά ο Παναθηναϊκός. Το βράδυ της Κυριακής, μετά το ΑΕΚ - ΠΑΟ η βαθμολογία να παραμείνει ίδια, με την ίδια διαφορά των 4 βαθμών, αλλά να μειωθεί ή και να... αυξηθεί. Όλα γίνονται. Τίποτα δεν αποκλείεται. 
Διαβαστε ακομα:

ΜΕ ''ΑΕΡΟΠΛΑΝΙΚΟ'' ΚΟΛΠΟ ΞΑΠΛΩΝΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ