Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ... ΠΑΛΟΥΚΙΑ

 
Τα πράγματα μιλάνε μόνα τους. Και δεν υπάρχει αντίλογος στα γεγονότα! Τι να πει κανείς μπροστά στην πραγματικότητα; Όταν βρέχει ότι στον ουρανό κυκλοφορεί μονάχα ο ήλιος. Δεν γουστάρει να κρατάει ομπρέλα, μαγκιά του, όμως όχι ότι ο παππούς δεν κατουράει από ψηλά. Ο Παναθηναϊκός στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχει μόνο μια νίκη. 
Αυτό είναι γεγονός. Στα τέσσερα ματς ο πρωτοπόρος μάζεψε μόνο πέντε πόντους. Έχασε και την παρθενιά του. Να 'ναι κοριτσόπουλο, το πράμα αλλάζει. Γουστάρει να την χάσει, επιδιώκει να της συμβεί. Όταν, όμως, μια ομάδα είναι μπροστά στο πρωτάθλημα θέλει να γεμίζει το σακούλι με βαθμούς, όχι να ακούει από πίσω της τις ζωώδεις ανάσες των άλλων.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε 2-2 από τον Ολυμπιακό και νίκησε 2 - 1 την ΑΕΚ. Πως θα κάτσουν τα ζάρια με τον Παναθηναίκό, το Νο 2 παλούκι εν όψει; Τέσσερα συνεχή εμπόδια, το ένα καπάκι μετά το άλλο, είχε ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός. Στο πρώτο, κόντρα στην ΑΕΚ, σκάλωσε. Ακολουθούν τα Γιάννενα και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο και ο Αστέρας στην Τριπολιτσά. 
Με Ιωνικό εκτός 1-1, με ΟΦΗ στη Λεωφόρο 1-1 και στη Λεβαδειά νίκη 1-0. Έγινε το ντέρμπυ με την ΑΕΚ και ακολουθούν τα άλλα τρία τεστ, που θα κρίνουν την αξιοπιστία του Παναθηναϊκού στον πρωταθλητισμό κορυφής. Είναι η πιο δύσκολη δουλειά για την ομάδα. Αν θα περάσει τα στενά...
Διαβαστε ακομα:

ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ