ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ Ο ΜΑΘΙΟΣ

 
Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κανόνες, που μόνοι τους λειτουργούν αδίστακτα και ανελέητα. Κανόνες που δεν τους αγνοεί κανένας, αν βέβαια θέλει να τα έχει καλά μ' αυτό το ασταθές από τη φύση του μέγεθος που λέγεται Ποδόσφαιρο. Πούστικο πράμα. Μπαμπέσικο. Ικανό να σε διαψεύσει. Να σε διασύρει. Να σε τουμπάρει.
Οι πρώτοι των πρώτων στη μπάλα έχουν φάει χώμα. Ένοιωσαν στο πετσί τους την ''προδοσία'', την αποτυχία, την άρνηση, την απόλυση. Έτσι συμβαίνει. 
Στο ποδόσφαιρο, λοιπόν, και ένας θεός του έργου δεν κρίνεται σε λίγους μήνες. Στην ΑΕΚ είναι ευχαριστημένοι με τον Ματίας Αλμέιδα. Μέχρι εκεί. Οριστική εκτίμηση δεν βγάζεις πριν τελειώσει η σαιζόν τουλάχιστον. 
Άνθρωπος της δουλειάς ο ''φαλακρός'', αυτό ήταν το παρατσούκλι του όσο έπαιζε, ήταν αμυντικός μέσος. Πράγματι, ο Ματίας, ο 49χρονος Αργεντινός Ματθαίος, έχει πλούσιες εμπειρίες ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής. Άσε πρώτα να τον δουν καλά, να τον κρίνουν και στα δύσκολα, και στις αναποδιές, και μετά να τον συγκρίνουν π.χ. με τον Μπάγεβιτς. Όχι τόσο γρήγορα, δεν το επιτρέπουν οι άγραφοι νόμοι της μπάλας.
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ