Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΕΠΤΑ... ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

 
Παιχνιδάρα. Το λες και πριν γίνει. Παιχνιδάρα είναι κι ας μην πιάσουν απόδοση και οι δυο αντίπαλοι στη Λεωφόρο. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ απόψε στις επτάμισυ. Και να μη κυνηγάνε την καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα, οι δυο ομάδες είναι υποχρεωμένες να κτυπήσουν το ματς με τον τρόπο τους. Κακά τα ψέματα. Ο ένας φοβάται τον άλλον. Σε αναμέτρηση όπου όλα είναι ανοικτά. Τίποτα δεν αποκλείεται. Κι όταν λέμε τίποτα, εννοούμε τίποτα.
Τι, δηλαδή; Επειδή το ματς γίνεται στην έδρα του Παναθηναϊκού ο ''άσσος'' έχει τον πρώτο λόγο; Αν το πεις αυτό στον Γιοβάνοβιτς θα σε στείλει να κοιταχτείς σε γιατρό. Το ίδιο και ο Λουτσέσκου αν του πεις πως σήμερα ξέχνα και την ισοπαλία. 
Στο μπέρδεμα είναι οι δυο ομάδες. Έχουν και το κύπελλο. Ανοιχτούς λογαριασμούς. Στην πρώτη αναμέτρηση, την περασμένη Τετάρτη στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έκανε το 2 - 0 και ο Παναθηναϊκός πάλι... αφαιρέθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο β' ημιχρόνιο. Τι είναι πάλι τούτο! 
Δεν γίνεται ο Παναθηναϊκός συνεχώς να έχει την τύχη με το μέρος του. Πήρε βαθμούς αρκετούς με ρέντα στην τύχη. Κάποτε σταματάει αυτό. Και είναι κομματάκι σοφό να  προετοιμαστεί ότι θα βιώσει και τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης. Μην παραγνωρίζουμε το άλλο. Ότι σε κάποια ματς η ομάδα δεν βρίσκεται στο γήπεδο. Λες και κάποιος τραβάει το διακόπτη και οι ποδοσφαιριστές σταματούν να έχουν την ίδια αγωνιστική συμπεριφορά στον αντίπαλο. Ανεξήγητο. Τίποτα δεν είναι ανεξήγητο. Το ότι εμείς δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε σωστά, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει η σωστή απάντηση. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΑ ΑΝΟΙΚΤΑ ΓΙΑ ΑΡΗ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ