ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ

 
Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; Η σοβαρή απάντηση είναι Δεν γνωρίζω. Κι εδώ τελειώνει η κουβέντα. Στο φινάλε γιατί να μας καίει το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής και να μην περιοριστούμε στο ψιλοθρίλερ του πράγματος; Αν λάβουμε υπ' όψιν τη βαθμολογία μετά από 19 αγωνιστικές θα πούμε ότι τέσσερις είναι οι διεκδικητές. Επειδή και οι τέσσερις είναι ικανοί να διατηρήσουν τη θέση τους αλλά και να ανατρέψουν τα δεδομένα της βαθμολογίας.
Μειονεκτούν βαθμολογικά ΠΑΟΚ (φώτο, από το 3-0 στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό) και Ολυμπιακός, αλλά έχουν όλο το χρόνο να καλύψουν τη διαφορά. Απομένουν άλλες 17 στη σούμα αγωνιστικές, επτά μέχρι τέλους του κανονικού πρωταθλήματος συν δέκα τα παιχνίδια στα play-off.
Λέει ο σοβαρός οπαδός του Ολυμπιακού; ''Η ομάδα μου έχει το καλύτερο υλικό, πάσχουμε στον προπονητή, αντίπαλο εκτιμώ πως έχουμε μόνο την ΑΕΚ. Δεν μου προκαλούν εμπιστοσύνη ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.
Ο λόγος στον σοβαρό παοκτσή της παρέας: ''Φοβάμαι τον Ολυμπιακό. Αυτός έχει τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρει. Δεν ποντάρω μία στον Παναθηναϊκό, τι τελικά θα κάνει η ΑΕΚ θα εξαρτηθεί από τον... Ολυμπιακό, που όπως η ομάδα μου παρουσιάζει αστάθεια''.
Να ακούσουμε τον οπαδό της ΑΕΚ: ''Περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια μ' έχει κερδίσει η ομάδα μου. Ασχολούμαι μαζί της όσο ποτέ, δηλαδή περιμένω να το σηκώσουμε. Το ίδιο είμαι σίγουρος ισχύει σ' όλους τους αεκτζήδες. Είμαστε στο περίμενε, αν θα το πάρουμε, τελικά. Αντίπαλος είναι ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ είναι άλλη στο ναό, άλλη στα εκτός... ''
Ο οπαδός του Παναθηναϊκού: ''Δεν βλέπω τις άλλες ομάδες. Γιατί να το κάνω; Βλέπω μόνο τη δική μου ομάδα και ποτέ δεν είπα ότι θα το πάρουμε επειδή είμασταν συνέχεια στο τιμόνι της βαθμολογίας. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα χάσουμε την πρωτοπορεία θα ξαναδείξουμε πλάτη στους άλλους; Εμπιστεύομαι τον προπονητή Γιοβάνοβιτς, όχι και τον μεγαλομέτοχο Αλαφούζο''.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΥΟ