ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΕΚ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟ ΚΑΝΟΝΟΣΕ Ο... ΑΡΗΣ

 
Έτσι γράφεται η Ιστορία στο ποδόσφαιρο... Πως, δηλαδή; Στο 1-0 και είναι υπεραρκετό για να προκριθεί η μια ομάδα και να αποκλειστεί η άλλη. Ένα γκολ σημειώθηκε στο πρώτο ματς και στη ρεβάνς, αν είχαν μείνει στο μηδέν, πάλι θα είχε προκριθεί ο Ολυμπιακός. Αν γινόταν χθες το 1-0 με το πέναλτυ υπέρ του Άρεως; Κανείς δεν γνωρίζει ποια θα ήταν η συνέχεια. Αν η παρτίδα θα παιζόταν στην παράταση. Αν θα έφτανε το έργο στα πέναλτυ και ποιος από τους δυο θα ήταν ο τυχερός.
Αυτό είναι τοι ποδόσφαιρο, Να μη δίνει μόνο νικητή, αλλά και να αφήνει στο παρά[πονο τον χαμένο. Αλήθεια, έχει το δικαίωμα να τα βάλει με την τύχη του, να αισθάνεται άτυχος και αδικημένος ο Άρης; Ασφαλώς κι όχι. Δεν είναι μικρό το διάστημα των τριών ωρών. Δεν πέτυχε ούτε γκολ σε δυο παιχνίδια συνολικής διάρκειας τριών ωρών. Κι όταν του παρουσιάστηκε η ευκαιρία με το πέναλτυ, αστόχησε.
Η ρεβάνς χθες στο Βικελίδης δεν είχε ποιότητα, είχε κάτι πιο σπουδαίο. Την επιθυμία για το αποτέλεσμα και από τις δυο πλευρές σε παιχνίδι ανοικτό. Άρης και Ολυμπιακός πολέμησαν, δεν είχαν άλλη επιλογή. Το μοναδικό γκολ του πρώτου αγώνα στο Καραϊσκάκη ήταν αληθινός ''εφιάλτης''. Ο Ολυμπιακός στην αγωνία να το κρατήσει, ο Άρης να το ανατρέψει. Καθόλου εύκολο με αντίπαλο το βαρύ ρόστερ του πρωταθλητή. Τελικά, όταν ο Άρης κλώτσησε την ευκαιρία με το πέναλτυ δέκα λεπτά πριν το φινάλε, ήταν ψυχολογικά και μοιρολατρικά στη... διάθεση του Ολυμπιακού να δεχθεί το τελειωτικό χτύπημα. Το γκολ του Ελ Αραμπί που μπήκε αλλαγή δεν ήταν και απολύτως απαραίτητο για την πρόκριση.
Ο Άρης, λοιπόν, που στο κύπελλο έκανε στην άκρη, και έδωσε αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην  ΑΕΚ, αυτήν θα αντιμετωπίσει για το πρωτάθλημα στην Άγια Σοφιά. Επειδή η ζωή συνεχίζεται... 
Διαβαστε ακομα:

ΒΑΖΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ...