ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

 
Φεβρουάριος 2019. Πρωτοχρονιάτικη πίτα της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το είπε ο Μαρινάκης και κάποιος μονολογούσε: ''Δεν είναι αλήθεια... Κάποια παρεξήγηση, κάποια παρανόηση έγινε... Είναι απίστευτο αυτό που είπε ο πρόεδρος, είναι εντελώς μεταφυσικό  να αναφέρεται δημόσια κι όχι σε απόκρυφη ιεροτελεστία δαιμονισμένων οι νεκροί, με αφορμή… ποδοσφαιρική συνάντηση δυο ανωνύμων εταιρειών. Της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τι είπε ο Μαρινάκης παραμονές παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα; 
- Το χρωστάμε στους νεκρούς της Θύρας 7…, να κερδίσετε στην Τούμπα.
Δεν το πιστεύεις. Αδύνατον και να βγήκε αυτή η ατάκα από το στόμα του Μαρινάκη. Κάποιο λάθος έγινε, και του ανθρώπου του έβαλαν στο στόμα τέτοια λόγια απαγορευμένα. Και, μάλιστα, τα είπε στους ποδοσφαιριστές. Σε επαγγελματίες που δεν είχαν γεννηθεί το 1981 και στο φινάλε τι σχέση είχαν μέχρι πριν λίγους μήνες με τον Ολυμπιακό.

Τι να χρωστάνε σε νεκρούς, με τους οποίους ουδεμία σχέση τους συνδέει, οι ποδοσφαιριστές σήμερα σ’ αυτή την ομάδα, χθες κι αύριο σε μια άλλη; Τίποτα δεν χρωστάνε, ούτε και οι νεκροί της Θ. 7, αν ήταν δυνατόν να τους ρωτήσει κανείς εκεί που βρίσκονται, θα τους έλεγαν ''Μας οφείλετε τη νίκη, και το πρωτάθλημα, είμαστε στεναχωρημένοι που το έχασε πέρυσι η ομάδα…''.

Να, που δεν πρόκειται για παρεξήγηση, για παρανόηση. Πράγματι, ο Μαρινάκης το διέπραξε. Και ακολούθησε ο... προπονητής. Έλεος! Πριν συμπληρώσει ένα χρόνο στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς, εργαζόμενος με συμβόλαιο, καμιά σχέση με τους νεκρούς της Θύρας 7, σκέτο παπαγαλάκι π Πορτογάλος επανέλαβε την μακάβρια ατάκα:

- Χρωστάμε στους νεκρούς τη νίκη στην Τούμπα.

Κι αν ο Ολυμπιακός δεν κέρδιζε; Πως θα ρεφάρουν το… χρέος στους νεκρούς της τραγωδίας στις 8 Φεβρουαρίου, σα σήμερα το 1981; Με κόλυβα, με τι;

Για την Ιστορία, οι παίκτες του Ολυμπιακού, τελικά,  δεν σεβάστηκαν τους νεκρούς οπαδούς του 1981. Στις 10 Φεβρουαρίου έχασαν 3 -1 από τον ΠΑΟΚ. 
Διαβαστε ακομα:

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ... ''ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ''