ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ... ΘΡΥΛΟΥ

 
Κέρδισε ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό στο βόλεϋ και προκρίθηκε στη συνέχεια, για τη διεθνή διοργάνωση. Ποια διεθνή διοργάνωση μη ρωτάς, μικρή σημασία έχει. Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, έκανε επική ανατροπή αφού έχανε με 4 - 1 σετ. Τι έχει σημασία; Η ψυχή του θρύλου! 
Αν στους βολεϋμπωλίστες του Ολυμπιακού δεν είχε μπει η ψυχή του θρύλου, δεν θα κέρδιζαν, ούτε θα προκρινόντουσαν. Το ίδιο ''έπαθε'', δηλαδή ψυχοπλακώθηκε με τη θρυλάρα, και ο προπονητής του Ολυμπιακού και της εθνικής Τουρκίας, ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι. 
Μιλάμε σοβαρά; Πολύ σοβαρά και πολύ πρωτοσέλιδα το λένε, ότι νίκησε η ψυχή του Θρύλου. Ψυχή είναι αυτή και την χώνεται μόνο σε όποιους φοράνε την ερυθρόλευκη φανέλα, άσχετα με το σπορ, με το άθλημα, με το αγώνισμα. Ψυχή του θρύλου που μένει μακριά από άλλες φανέλες. Αν κερδίσει μια άλλη ομάδα, μεγάλη μαγκιά της! Επειδή το κατάφερε χωρίς τη βοήθεια της ψυχής του θρύλου.
Κέρδισε και προκρίθηκε σε διεθνές τουρνουά και η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη. Με τη βοήθεια της ψυχής του Θρύλου. Μη λησμονούμε ότι ο πατέρας της, ο Δημήτρης Σάκκαρης υπήρξε παράγων διοικητικός του Ολυμπιακού. 
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!