ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΕΣΙ...

 
Έχουν λεφτά, κερδίζουν εκατομμύρια κάθε λεπτό που περνάει, και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν... Αληθινές ιστορίες, καθόλου παραμυθένιες, Χίλιες και μια νύχτες, Ο Αλή Μπαμπά και οι 40 κλέφτες. Όλα γίνονται νόμιμα, κι όλα γίνονται στον τόπο τους. Ό,τι λέμε. Καμιά υπερβολή. Το κέντρο του κόσμου έχει μεταφερθεί εκεί που το χρήμα σπαρταράει. Στις πατρίδες του πετρελαίου. 
Σκέπτονται, λοιπόν, από την Σαουδική Αραβία να δώσουν το χαρτάκι στο Λίονελ Μέσι. 'Ελα, αγορίνα μου, έλα, πασά μου, βάλε την τζίφρα και ό,τι θέλει η κυρά σου και τα παιδιά σου...
Η Αλ Νασρ πήρε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η ''αιώνια αντίπαλος'' Αλ Χιλάλ να μην πάρει τον Μέσι; Στο φινάλε ο Αργεντινός είναι ήδη πρεσβευτής τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας. Μας ξέρει και τον ξέρουμε.
Η Αλ Χιλάλ από το 1957 που ιδρύθηκε έχει πάρει 18 πρωταθλήματα, συν 8 κύπελα Βασιλιά και 13 κύπελλα Διαδόχου του θρόνου.
Πόσα θέλει ο Μέσι να μην ανανεώσει με την Παρί και να υπογράψει το καλοκαίρι σ' εμάς; Εκατό είναι λίγα. Κι αν δεν του φτάνουν τα 200 το χρόνο., δεν θα χαλάσουμε το συνοικέσιο.  
Διαβαστε ακομα:

ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΑΡΑΩ ΠΕΝΑΛΤΥ...