ΗΡΘΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΤΛΟ!

 
Ο ΠΑΟΚ με ανατροπή κέρδισε εκτός έδρας τον Άρη με 2 -1 (φώτο) Πολύ μεγάλο αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα είναι πια στην κόψη του ξυραφιού. Με τη νίκη του ο ΠΑΟΚ πλησίασε στην κορυφή. Κέρδισε, όπως αναμενόταν ο Ολυμπιακός και η.. παρέα των τεσσάρων διεκδικητών ήρθε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον. Με την πρώτη κιόλας αγωνιστική στα ματς μπαράζ ο τέταρτος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ βρίσκεται μόλις πέντε πόντους από την κορυφή. Τι το καλύτερο!
Το είπαμε. Κάθε αγωνιστική και νέο σκηνικό στη βαθμολογία. Τίποτα δεν αποκλείει ο τέταρτος ΠΑΟΚ να τερματίσει πρώτος. Και ο πρώτος σήμερα Παναθηναίκός να βρεθεί τέταρτος στο τέλος. Τα πάντα όλα θα κριθούν σε λεπτομέρειες, ορατές κι όχι στην εξέδρα. 
Τι έγινε χθες; Τίποτα το ξεχωριστό. Αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Θα μπορούσε να κερδίσει η ΑΕΚ, αλλά και να χάσει. Το ίδιο κα στο παιχνίδι Άρης - ΠΑΟΚ. Μόνο που στο τέλος ο νικητής, ο πρωταθλητής δεν θα είναι ο περισσότερο... τυχερός. Η καντεμιά και το φάρδος άντε να έχουν ένα λόγο σ' ένα, άντε σε δύο παιχνίδια. Να θυμίσουμε ότι η κάθε ομάδα θα δώσει άλλα εννέα ματς! Δεν γίνεται να είναι ευλογημένη ή καταραμένη σ΄ όλα τα ματς, μέχρι το τέλος.
Διαβαστε ακομα:

ΜΝΗΜΗ ΜΙΜΗ ΠΑΠΑΙΩΑΝΟΥ ΚΑΙ... ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ!!!