Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕ ΔΡΟΜΟ Ο ΜΙΤΣΕΛ

 
Το λένε παραίτηση. Δεν θα τα χαλάσουμε σ' αυτό. Σημασία είναι ότι ο Ολυμπιακός πάει για πρωτάθλημα, δεν θέλει να το χάσει και ο Μαρινάκης είδε ότι δεν περπατάει το μαγαζί με τον Μίτσελ. Τον τρίτο στη σειρά προπονητή τούτη τη σαιζόν. Παρελθόν ο Πορτογάλος Μαρτίνς, παρελθόν και ο αντικαταστάτης του Ισπανός Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος έμεινε λιγότερο από δυο μήνες. Ανέλαβε μετά από επτά χρόνια ο Μίτσελ, αλλά κι αυτός δεν κατάφερε να βγάλει ούτε τα play-off.
Παραίτηση, λοιπόν, όχι απόλυση. Ο ίδιος, δηλαδή, ο Ισπανός είδε πως δεν είναι άξιος και στα μέτρα των απαιτήσεων του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ και ζήτησε να φύγει. Εγκατέλειψε και η ομάδα θα συνεχίσει μ' άλλον στον πάγκο. Απίθανο, αλλά είπαμε πως δεν θα τα χαλάσουμε σ' αυτό.
Ο Μαρινάκης θα βάλει γλώσσα μέσα; Όχι, βέβαια. Επειδή παράτησε την ομάδα ο Μίτσελ ο πρόεδρος δεν θα αδιαφορήσει για τα κακώς κείμενα στο πρωτάθλημα και το κυνήγι σε βάρος του Ολυμπιακού; Όσο η ομάδα είναι στο κόλπο, τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του κυπέλλου, ο εφοπλιστής δεν πρόκειται να χαμηλώσει τους τόνους για τους διάφορους Μπαλτάκους της πιάτσας. 
Όσο τον Μίτσελ. Παραιτήθηκε όταν αντελήφθη ότι ήταν υπόλογος στον εργοδότη του. Ο Μαρινάκης χρέωνε στον προπονητή αδυναμία να εκμεταλλευτεί την αξία και την ποιότητα του ρόστερ στη διάθεση του. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο... ΕΛΙΤ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ