ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟ 3 - 0 ΤΗΣ ΑΕΚ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΒΕΡΕΣΤ

 
Άντε να βρίσκεται στη δύσκολη η ομάδα και να έχει την... υποχρέωση να ξεπεράσει το παλούκι του 3-0 της ΑΕΚ. Μετά την καθαρή ήττα της περασμένης Κυριακής με 2 - 0 στη Λεωφόρο το ίδιο το σύστημα του Ολυμπιακού σήκωσε τα χέρια! Κάνει πλέον λόγο για τέλος εποχής, για ανασύνταξη εν όψει της νέας σαιζόν κλπ κλπ. Μ' άλλα λόγια έχουμε τελειώσει, δεν ελπίζουμε σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Πραγματικά, θα είναι θαύμα να προκριθεί απόψε στον τελικό κυπέλλου ο Ολυμπιακός, με τον εφιάλτη του 3 -0 στον πρώτο ημιτελικό. Βέβαια, ο Ολυμπιακός σχεδόν εξαφάνισε τις μαύρες εντυπώσεις του 3 -0 με τη νίκη του 3 - 1 στο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Φιλαδέλφεια. Ήταν, μάλιστα, και το ξεπαρθένεμα της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο.
Ο Γάλλος Ζοσέ Ανιγκώ είναι ο τέταρτος στη σειρά προπονητής της σαιζόν στον Ολυμπιακό. Μετά τον Μαρτίνς, τον Κορμπεράν και τον Μίτσελ. Να έδιωχνε ο Μαρινάκης και τον καράφαλα Ανιγκώ, είναι τραβγηγμένο. Ποια ευθύνη να έχει ο άνθρωπος.
Τίποτα δεν αποκλείεται. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Και το 0 - 3  ανατρέπεται, και παίζει η πιθανότητα να κερδίσει ή να πάρει ισοπαλία η ΑΕΚ. Απλά σημειώνουμε ότι δεν.. ξεχνιέται το βαρύ και ασήκωτο σκορ του πρώτου αγώνα. Που στέλνει για μια αφορά στον τελικό κυπέλλου την ΑΕΚ, και αντίπαλο πάλι του ΠΑΟΚ.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΚΟΥΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90