ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ, ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ... ΠΛΑΚΑ

 
Ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο και ο Κολομβιανός Χάμες Ροντρίγκες ήταν οι μεγάλες μεταγραφές του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι. Μεγάλες; Πολύ μεγάλες! Στην Ελλάδα και γενικά στο ποδόσφαιρο η απόκτηση ποδοσφαιριστή μετριέται και ζυγίζεται... πριν ακόμα ο παικταράς φορέσει τη φανέλα. Πριν ακόμα κλωτσήσει τη μπάλα. Οι μεταγραφές Χάμες και Μαρσέλο δεν ήταν απλά πολύ μεγάλες, ήταν σούπερ ντούπερ μεταγραφάρες. Και γαμώ τις μεταγραφές.
Που είναι οι δυο παικταράδες που υπέγραψαν και κόστισαν πολλά φράγκα; Πουθενά! Όσο και να ψάξεις δεν τους βρίσκεις στον Ολυμπιακό. Μετά το ανέκδοτο με τον Μαρσέλο έκλεισε με συμβιβασμό και ο λογαριασμός με τον Χάμες. Επειδή ο παικταράς είναι παικταράς αλλά δεν μας το έδειξε ότι είναι παικταράς. Και δεν είναι σωστό η εταιρεία, το μαγαζί Ολυμπιακός να πληρώνει κερατιάτικα. Άντε στο καλό κι εσύ, κύριε Χάμες. 
Ο Ολυμπιακός, βέβαια, ο μεγάλος χαμένος δεν θα βγει να παραδεχθεί ότι έχασε, κι έχασε χοντρά απ' αυτές τις δυο μεγάλες, πολύ μεγάλες, αλλά τζούφιες μεταγραφές. Άλλα πράγματα λέει ο Ολυμπιακός. Πρώτα... ευχαριστεί τον Χάμες για την... προσφορά του στην  ομάδα. Μετά ότι ο Κολομβιανός για πάντα θα αποτελεί μέλος του... σωματείου. Πλάκα κάνουν από τον Ολυμπιακό; Ποιο σωματείο; Η ΠΑΕ είναι εταιρεία, επιχείρηση είναι. 
Έτσι ξηγιόνται οι ΠΑΕ στην Ελλάδα. Ότι είμαστε σωματείο, ιδέα, ιδεολογία, θρησκεία και οι παικταράδες και τα παικτάκια έρχονται στην ομαδάρα για να υπηρετήσουν τις αξίες του... συλλόγου.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ