Η ΜΕΙΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ...

 
Τελειώνει το ματς Ολυμπιακός - ΑΕΚ και παίρνουν τη μπάλα, και τη σφυρίχτρα του διαιτητή οι τάλιμπαν των γηπεδούχων. Δεν χάνεται αυτή η ευκαιρία! .Τι, δηλαδή, η ομαδάρα ήττήθηκε και θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια οι δήθεν φανατικοί; Όχι, βέβαια! Ο Μαρινάκης είναι πιο ωραίος; Πιο πολύ αγαπάει την ομάδα απ' εμάς; Ο πρόεδρος και ο Καραπαπάς είναι οι μάγκες κι αυτοί κατεβαίνουν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο κι εμείς οι αγνοί οπαδοί θα κάνουμε το κορόιδο; 
Η μαστούρα των γηπέδων δεν πεθαίνει. Τι 1960 και 1980, τι 2,000 και 2.020. Τα χρόνια περνάνε, οι δεκαετίες γράφουν, αλλά η αλητεία είναι παρούσα. Εφ' όπλου λόγχη! Και το χειρότερο, αντί να καταδικάζεται, ευλογείται. Πριν καλά καλά τελειώσει το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη η ΠΑΕ Ολυμπιακός δικαιολόγησε (!) τις εικόνες ντροπής στο γήπεδο, που υποχρέωσαν τον αλλοδαπό διαιτητή να σφυρίξει λήξη ένα με ενάμισυ λεπτό ενωρίτερα, διότι διαφορετικά θα έχανε τον έλεγχο του αγώνα. Ήδη είχαν μπουκάρει... οργισμένοι οπαδοί, ενώ είχε προηγηθεί ρίψη από μπάλες. Μια χρειάζεται το παιχνίδι. αλλά στον αγωνιστικό χώρο είχαν..αποσταλεί περισσότερες.
Τα κατάφερε η αλητεία των ελληνικών γηπέδων. Καπέλωσε την ήττα του Ολυμπιακού, και τη νίκη της ΑΕΚ. Πράγματι, στη σκιά της αλητείας περνάει το εκτός έδρας 1 - 3. Δεν έχασε ο Ολυμπιακός, ούτε κέρδισε η ΑΕΚ. Νικητής της βραδιάς ο ποδοσφαιρικός ταλιμπανισμός. Τους πήρε τα σώβρακα. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΑΕΚ, ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ...