Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ... ΤΑΒΛΙ

 
Προχθές Κυριακή στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ έπαιζε λες στην έδρα της με αντίπαλο β' εθνικής. Πιθανόν, η διαφορά κλάσεως στην αναμέτρηση του πρωταθλητή και της υποψήφιας πρωταθλήτριας να μην οφείλεται στην ανωτερότητα των φιλοξενουμένων όσο στην πολύ άσχημη απόδοση των γηπεδούχων. Ερωτηματικό. Κανείς δεν ξέρει. Κανένας δεν είναι σε θέση να δώσει απάντηση, Αυτό και κάποια άλλα παρόμοια και σχετικά ερωτήματα δεν θα απαντηθούν ποτέ στο σύμπαν του ποδοσφαίρου, με τις ανεξιχνίαστες μαύρες τρύπες.
Στο ποδόσφαιρο κερδίζει και ο χειρότερος. Χάνει και ο καλύτερος. Κι ακόμα δικαιούται ο ηττημένος, ακόμα κι αν έχασε δίκαια, να έχει παράπονα διότι αδικήθηκε από τον διαιτητή και το var. Ο Μαρινάκης δεν δικαιούται να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Πολύ περισσότερο να κάνει προπόνηση στη διάρκεια του παιχνιδιού, σουτάροντας μπάλα ή μπάλες στο χορτάρι. Θα πει κάποιος πως έχουν γίνει και χειρότερα. Ένας πρόεδρος, κι αυτός πριν τελειώσει κρίσιμος αγώνας. μπουκάρησε στον αγωνιστικό χώρο με το σιδερικό στη μέση. 
Γίνονται, ρε, αυτά τα φρικτά πράγματα στην Ελλάδα της Ευρώπης; Όχι, βέβαια. Δεν γίνονται. Ένας εφιάλτης είναι, ένα ψέμα. 
Κι αν υποθέσουμε ότι γίνονται, γιατί γίνονται; 
Το πιο άσχημο είναι αυτό. Ποιο; Δεν δέχονται την ήττα τα αφεντικά των ΠΑΕ, και μιλάμε για άτομα με κανάλια και οικονομικά μεγέθη, που  τους επιτρέπουν να έχουν φανερή και παρασκηνιακή παρέμβαση στα πολιτικά κι άλλα θέματα της χώρας. 
Ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας χάνουν το ντέρμπυ των εκλογών. Θα κουνήσουν το τάβλι πριν τελειώσει η παρτίδα; Όπως ο Μαρινάκης θα ρίξουν τη μπάλα στην κάλπη; Θα την κάψουν πριν ξεκινήσει η καταμέτρηση; Ή θα μιμηθούν εκείνον τον βουλευτή που άρπαξε την κάλπη στη Βουλή κι εξαφανίστηκε
Άντε να χαθείτε, κύριοι, που με τα λεφτά σας και  την αλητεία σας, μικραίνετε την Ελλάδα. Τη ξεφτυλίζετε εντός και εκτός έδρας.
Διαβαστε ακομα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑ ΠΑΟΚ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ...