ΓΙΑ ΠΑΟ - ΑΕΚ ΠΟΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ; ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΒΓΑΖΕΙ Ο... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

 
Στο 8 κιόλας λεπτό κόκκινη σε παίκτη του ΠΑΟΚ! Με var αποβάλλεται ο σέντερ μπακ Κάργας και η ομάδα του μένει με δέκα. Ποιος το περίμενε αυτό; Ο κανένας. Τελικά, ένας ΠΑΟΚ χωρίς αυτοσυγκέντρωση χάνει από μια ΑΕΚ, όχι στα καλύτερα της, με το μεγαλύτερο σκορ σε παιχνίδι των play off. Με 4 - 0, την βαρύτερη ήττα του ΠΑΟΚ με προπονητή τον Λουτσέσκου.
Ο ΠΑΟΚ έδινε την εντύπωση ότι έπαιζε διαδικαστικά ένα ματς χαμένο από χέρι και η ΑΕΚ έκανε μια χρήσιμη (;) προπόνηση εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την προσεχή Κυριακή. Ισόβαθμοι στο κεφάλι της βαθμολογίας ΠΑΟ και ΑΕΚ παίζουν το πρωτάθλημα. Κερδίζει ο γηπεδούχος, το σηκώνει. Κερδίζει η ΑΕΚ, αυτή είναι η πρωταθλήτρια. Κούνια που τους κούναγε, όσοι ποντάρουν τα λεφτά τους στο παιχνίδι κορυφής της Κυριακής...
Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές ακόμα. Το ξεχνάνε! Με ποια λογική αποκλείουν απώλειες βαθμολογικές στις επόμενες τρεις αγωνιστικές;
Μετά τη Λεωφόρο η ΑΕΚ υποδέχεται στη Φιλαδέλφεια τον πληγωμένο Ολυμπιακό. Θα τον κερδίσει; Μετά την ΑΕΚ ο εκτός κόλπου Ολυμπιακός θα περιμένει στο Καραϊσκάκη τον Παναθηναϊκό. Θα χάσει πάλι ο Ολυμπιακός, ο οποίος ήδη έχει ένα σερί τριών (αριθμός 3) ηττών! 
Η καλύτερη των εραστών των... θεωριών συνωμοσίας. Και γαμώ τις υποψίες τους (!), όποιο αποτέλεσμα κάτσει στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός και καπάκι στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Σιγά που θα κωλώσουν και να μη δώσουν τις... εξηγήσεις τους και τις απόκρυφες πληροφορίες τους οι ξυπνητζήδες του καφενέ.  
Διαβαστε ακομα:

ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΥΝ...