ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ Η ΔΕΥΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ

 
Μην παίξουμε με τις λέξεις. Ο Παναθηναϊκός είχε μια πάρα πολύ καλή σαιζόν και μέχρι το τέλος σχεδόν κρατούσε το πρωτάθλημα στα χέρια. Τίποτα δεν ήταν σίγουρο, και γι' αυτόν και για την ΑΕΚ, αλλά η ομάδα είχε φτάσει τόσο κοντά στην επιτυχία... Μόνο δεν είχε ξεκινήσει να προετοιμάζει τα επινίκια. Το γιορταστικό του θριάμβου.
Η ομάδα δεν κέρδισε χθες ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογική σημασία επί της ουσίας. Το ματς με τον Άρη τελείωσει 1 - 1..Κανένα πρόβλημα για τη εξέδρα. Ο κόσμος ήθελε να νοιώσει πρωταθλητής και έτσι, σαν πρωταθλητές αντιμετώπισε τους ποδοσφαιριστές.
Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε τον εαυτό του. Μόνο σαν φαβορί δεν ξεκίνησε. Η ομάδα, όμως, έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα... διαρκείας. Σακούλιασε βαθμουδάκια και στη συνέχεια πήρε τα πολύ επάνω της. Δεν τα κατάφερε, τελικά. Απέτυχε. Έτσι διαβάζεται το έργο στο ποδόσφαιρο. Δυστυχώς. Κέρδισες; Είσαι ο νικητής. Πήρες το πρωτάθλημα; Είσαι πρωταθλητής. Δεν πήρες το πρωτάθλημα; Απέτυχες. Είσαι αποτυχημένος, είτε τερμάτισες μόλις ένα βαθμό πίσω, είτε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.
.
Τα υπόλοιπα την προσεχή σαιζόν.... Δεν το ξέρετε; Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει ποτέ. Κάθε χρόνο γίνεται. Φεύγει το ένα, έρχεται το επόμενο. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και τους άλους θα τους γούμε πάλι από τέλος Αυγούστου. Δεν χανόμαστε...
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ