ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΟΙ... ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΟΡΜΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΣΑΝΙΔΗ

 
''Δεν φεύγω από την ΑΕΚ, δεν πάω πουθενά... '' είπε και λάλησε ο τίγρης. Να πάει που; Που θα βρει καλύτερα από την ΑΕΚ! Και, βέβαια, για να το λέει υπάρχει λόγος. Διαψεύδει όλα όσα διαδίδονται, είτε με καλή πρόθεση, είτε δολίως με δάκτυλο των αντιπάλων. 
Αντίπαλοι πάντα θα υπάρχουν. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ο αντίπαλος βοηθάει. Αν βρίσκεται σε ύπνο, σε λήθαργο ο αντίπαλος, τότε σε κοιμίζει και σε σένα. Καλός και χρήσιμος ο αντίπαλος, ακόμα και στη φαντασία σου να κυκλοφορεί.
Αφήνουμε τις θεωρίες και ερχόμαστε στην πραγματικότητα. Δεν έφυγε από την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης κι όταν δεν ήταν στην ομάδα και θα φύγει τώρα στα επάνω του; Στις μεγάλες σεξουαλικές ορμές που του  προκαλεί ο θρίαμβος του νταμπλ; Έτσι είναι. Στην ΑΕΚ ήταν ο Μελισσανίδης, απίκο, η μεγάλη και αναντικατάστατη ρεζέρβα, κι όταν την ομάδα διοικούσαν κάτι περίεργοι και περαστικοί. 
Ποτέ δεν έφυγε από την ομάδα ο Μελισσανίδης. Και να φύγει, δηλαδή να κάνει στην  πάντα,... πάντα στην ΑΕΚ θα είναι.
Κουίζ; Ποια είναι η μεγαλύτερη προσφορά του Μελισσανίδη στην ΑΕΚ; Το γήπεδο, η γηπεδάρα που έφτιαξε ή τα πρωταθλήματα που θα πάρει μ΄ αυτόν στο κουμάντο η ομαδούλα; 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΩΣ ΒΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ