ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ

 
Είναι παικταράς. Χαίρεσαι να τον βλέπεις. Θα μείνει ή όχι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ; Ερώτημα που το φοράνε όχι μόνο αεκτζήδες. Ερώτημα και από εκείνους - υπάρχουν και τέτοιοι- που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Τους αρέσει το ποδοσφαιρικό ποδόσφαιρο. Το ποδοσφαιρικό θέαμα.
Το μεξικανάκι πήγε τον Ιανουάριο του 2022 στην ισπανική Θέλτα και μετά από έξι μήνες δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στην ΑΕΚ. Το διαμάντι. Και από παιχνίδι σε παιχνίδι γινόταν πιο ώριμος και ουσιαστικός, πέρα από τη ζογκλερίστικη φιγούρα του. 
Η ΑΕΚ βέβαια τον θέλει, όμως ο παίκτης δεν της ανήκει. Και είναι ακριβούτσικος. Και η ΑΕΚ όσο κι αν κάνει υπέρβαση στο μπάτζετ είναι δεδομένη η διαφορά με τις απαιτήσεις της Θέλτα. Η οποία Θέλτα μάλλον δεν ξέρει τι θέλει. Να παραχωρήσει τον Ορμπελίν Πινέδα, να τον κρατήσει για πάρτη της ή να τον δανείσει σ' άλλη ομάδα. Στην Ισπανία των 20 ομάδων πρωταθλήτρια είναι η Μπαρτσελώνα με 88 βαθμούς έναντι 78 της Ρεάλ. Η Θέλτα τερμάτισε στην 13η θέση με 43 βαθμούς πίσω από την 12η Σεβίλη (49 β.),πρωταθλήτρια Ευρώπης στο γιουρόπα.
Η ΑΕΚ έχει πλούσιο υλικό και δεν θα της λείψει επειδή θα φύγει κάποιος, ακόμα και ο παικταράς Πινέδα. 
Διαβαστε ακομα:

O ΜΥΘΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟΥ... ΜΠΑΣΚΕΤ