ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

 
Ο δεύτερος του πρωταθλήματος Παναθηναϊκός κληρώθηκε με την δεύτερη ομάδα της Ουκρανίας, την  Ντνίπρο. Εύκολη δουλειά, στο φινάλε... ποια είναι η Ντνίπρο, για να κάνουμε ταμείο; Καλύτερα να ρωτάμε ποιος είναι ο Παναθηναϊκός; Μια ομάδα, πέρα από το όποιο παρελθόν του, χαμένη στο χάος της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Αυτή είναι η αλήθεια... 
Και για να το προχωρήσουμε το πράμα, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει αν, τελικά, η ελληνική ομάδα προκριθεί ή αποκλειστεί από την - ποια είναι στο φινάλε;... - ουκρανική ομάδα. Την αντίπαλο που... προτιμούσαν στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλανε την Βελγική Γκενκ, περίμεναν να τους χαμογελάσει η... τύχη στην κλήρωση και να τους χαρίσει την Ντνίπρο. Που και περισσότερο είναι αδύνατη και λόγω πολέμου παίζει τα παιχνίδια έδρας στη Σλοβακία.
Να το πούμε διαφορετικά. Σημασία δεν έχει ποιος είναι ο αντίπαλος, αλλά πόσο μετράει ο Παναθηναϊκός. Και αν παρουσιαστεί έτοιμος στα δυο παιχνιδάκια κόντρα στην ουκρανική ομαδούλα. Έχει φάει αποκλεισμούς τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός και από ομαδίτσες που δεν τις βρίσκεις στο χάρτη της Ευρώπης.
Το στοίχημα για τον Παναθηναϊκό είναι στην Ελλάδα. Στο πρωτάθλημα. Ποια Ευρώπη! Καμιά ελληνική ομάδα, κι όταν λέμε καμιά εννοούμε καμιά, δεν έχει ανεβεί ούτε πόντο, κι όταν λέμε πόντο εννοούμε ούτε εκατοστό του μέτρου, με την παρουσία της στα κύπελλα Ευρώπης. Ακόμα δεν πρόλαβε να επανέλθει στα ίσα του ο Παναθηναϊκός στην Ελλάδα, και περιμένουν οι παπαρολόγοι της πιάτσας να κάνει,,, θαύματα στην Ευρώπη. Αποκλείοντας την... εύκολη Ντνίπρο και αποφεύγοντας τη... δύσκολη Γκενκ, ένα κλαμπ γάμα εθνικής στην Ευρώπη.
Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ