ΕΓΩΓΗΙΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΕΣ

 
Στα χρόνια μου γυναίκα να έτρεχε τα εκατό μέτρα σε λιγώτερο από 11 δευτερόλεπτα ήταν απίθανο. Μόνο: Εξωγήινο ήταν, εξωπραγματικό, γεγονός άλλου πλανήτη.  Μεταξύ μας αν κοζάρεις το κορίτσι από το Ντάλας του  Τέξας (φώτο) να τρέχει κατοστάρι, τι λες;  Πως δεν υπήρχε τέτοιο πτηνό και στη γη μάλλον άργησε να εμφανιστεί μετά τον πόλεμο. Τι σχέση έχει η Ντόρις Ντάιη με την Αντζελίνα Ζολί και την Τζένιφερ Λώρενς; 
 
Την είχαν αποκλείσει από τους ολυμπιακούς αγώνες διότι η 23χρονη σήμερα  Sha'Carri Richardson, περί αυτής ο λόγος, έγινε τσακωτή να φουμάρει μαριχουάνα. Προχθές η τρελογκόμενα έτρεξε 10.71 τα 100 μ., μάλιστα στον προκριματικό αγώνα. Στην απόσταση αυτή για το 2023 είναι η καλύτερη επίδοση στον πλανήτη, στη Γη, όχι σ' άλλον γαλαξία.
 
Τι λέμε; Η νεγροιαμερικάνα ΣάΚαρι Ρίτσαρντσον δεν είναι μοναδική. Η περίφημη Flo - Jo  από το 1988 είχε κάνει 10.49 στην ''κούρσα της μιας ανάσας'' κι έσβησε από τα τεφτέρια το παγκόσμιο ρεκόρ 10.76 από το 1984 της  Άσφορντ. Ποια φάρμακα και ντοπαρίσματα. Τίποτα δεν μας σταματά.  
Διαβαστε ακομα:

ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ