ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟ

 
Πανηγύρι για την επιστροφή, λέει, του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη. Επιστροφή στους ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Κανένα πρόβλημα να παρουσιάζεται το μαύρο για άσπρο. Ποδόσφαιρο είναι αυτό και έχουν να κάνουν με οπαδούς. Άρα, για πλάκα αγνοείται η λογική. 
Δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο να κερδίσει την ομαδούλα της Ουκρανίας, της χώρας η οποία πολιορκείται εδώ και ενάμισυ χρόνο από την Ρωσία. Αυτό το έχουν εκτός λογαριασμού. Την αποτυχία, δηλαδή, της ΠΑΕ Αλαφούζου να κερδίσει χθες αντίπαλο τον οποίον είχε νικήσει εκτός, έστω σε ουδέτερο γήπεδο με δυο γκολ διαφορά. Και ακόμα ότι η ουκρανική ομάδα έβαλε δυο τεμάχια στη Λεωφόρο. Και, τέλος, το ότι η ελληνική ΠΑΕ απειλήθηκε με ήττα στο χθεσινό ματσάκι ρεβάνς.
Μόνον όταν ο Σπόραρ (φώτο), μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Γιούρισιτς έκανε το εύκολο 2-2, μόνο τότε οι γηπεδούχοι της Λεωφόρου γύρισαν οριστικά το παιχνιδάκι και καθάρισαν την πρόκριση με την προβληματική Ντνίπρο. Αυτή είναι η αλήθεια. Και το μέγα συμπέρασμα ότι στο κωλοποδόσφαιρο οι οπαδοί γουστάρουν τη νίκη, την πρόκριση, αλλά αυτή δεν είναι σίγουρη ακόμα και με τη νίκη στο πρώτο ματσάκι.
Τέλος πάντων, η ρεβάνς με την καταδικασμένη Ντνίπρο για την ''κριτική'' είναι... επιτυχία, ακόμα κι αν η εξέλιξη στο ματσάκι δεν έκατσε όπως περίμενε η εξέδρα. Το 1-0 έγινε 1-2 και ο κόσμος στο γήπεδο έχασε τη φωνή του.
Διαβαστε ακομα:

ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ