Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ROTATION ΤΟΥ ΑΛΜΕΙΔΑ

 
Ρεβάνς απόψε, σε διόμισυ περίπου ώρες της ΑΕΚ με την υπολογίσιμη Δυνάμο της Κροατίας, Το έργο έχει ενδιφέρον και για τους τρίτους. Τους ουδέτερους, αν υπάρχουν τέτοιοι στη μπάλα. Δεν είναιαεκτζήδες, αλλά λίγο πολύ θα ένοιωθαν καλύτερα με ήττα της ελληνικής ομάδας. Με τον αποκλεισμό της. Καθόλου παράξενο. Απεναντίας θεμιτό. 
Είναι αεκτζής και δεν είναι αδιάφορος στο ματς του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, Θέλει την αποτυχία τους. Αυτό για το οποίο δεν υπάρχει συγχώρεση είναι να πάρει ένα λοστό και να βγει έξω από το σπίτι του και να βαράει κόσμο.
Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση είπε ο Αλμέιδα. Τι να πει ο φουκαράς, Στο πρόβλημα είναι μόνιμα. Και να προσπαθεί να κρατάει ετοιμοπόλεμους όλους στο ρόστερ και να φτιάνει κατά περίπτωση την καλύτερη ενδεκάδα. Ζόρικο πράμα. Ήρθε ο παίκτης στην ΑΕΚ για να πάιζει, για να μεγαλώσει την αγοραστική του αξία. Πως να γίνει αυτό αν δεν χρησιμοποιείται;
Έχει πολύ πράμα στη διάθεση του ο Αργεντίνος προπονητής. Ποιον να πρωτοβάλει μέσα και πως να μη χαθεί το ηθικό όσων μένουν στην απ' έξω, Το rotation πλέον είναι καθεστώς στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Τόσο, μάλιστα, που δεν αποτελεί έκπληξη κάθε... έκπληξη στην ενδεκάδα της πρωταθλήτριας.
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΨΥΧΡΑΙΜΗ ΚΑΙ... ΚΑΥΤΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ