ΓΙΑ ΑΕΚ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΟΕΟΣ!

 
Αυτά γίνονται μόνο στο ποδόσφαιρο. Αν το σενάριο της ρεβάνς της ΑΕΚ με την  Δυνάμο Ζάγκρεμπ το έγραφε ο πιο σοβαρός συγγραφέας, οι πάντες θα έλεγαν απλά πως ο δημιουργός έχει φαντασία. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Η νικήτρια του πρώτου παιχνιδιού ΑΕΚ είχε κερδίσει 2 - 1 με ανατροπή στην πρωτεύουσα της Κροατίας και έχανε στη Φιλαδέλφεια με 2 -0 μέχρι τα τελευταία λεπτά. 
Τελικά μείωσε σε 2-1 με τον Αραούχο, που μπήκε αλλαγή και κέρδισε με τον... Κροάτη Βίντα, έναν προβληματικό ποδοσφαιριστή, αφού δεν έγινε γκολ το βαρίσιο πέναλτυ στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων με εκτελεστλή τον Γκαρσία.
Μόνο το ποδόσφαιρο χαρίζει αληθινό θρίλερ και απομυθοποίηση της έννοιας Δικαιοσύνη. Ποιος άσχετος ασχολείται με την δικαιοσύνη στη μπάλα; Η Δυνάμο κέρδιζε 2 - 0, είχε στην κωλοτσέπη την πρόκριση, αλλά την τελευταία λέξη την είπε ο άγνωστος θεός του ποδοσφαίρου.
Η ΑΕΚ βγήκε στο γήπεδο για να κερδίσει. Να βάλει ένα γκολ και να πάει το συνολικό σκορ σε 3 -  1. Είχε, όμωε, μια αγωνιστική επιπολαιότητα και έδωσε δικαιώματα στην αντίπαλο. Αυτή η αγωνιστική ανευθυνότητα της ΑΕΚ είχε συνέπεια να φάει φάσεις στα καρέ της και να δεχθεί δυο γκολ. Κι αν μείωνε το σκορ η ΑΕΚ, κάτι που δεν φαινόταν με τίποτα, το έργο θα πήγαινε στην παράταση. Και με βάση όσα είχαμε δει, πιο πιθανό ήταν ένα ακόμα γκολ της κροάτικης ομάδας.
Να, όμως, που το σενάριο στο ποδόσφαιρο δεν το υπογράφει κανένας φαντασιόπληκτος συγγραφέας και κανένας άνθρωπος  με λογική και πνεύμα δικαιοσύνης.
Πουτάνα μπάλα! Όπου κάνεις κέφι εσύ, και μονο εσύ, κοιράζεις την τράποιλα όπως γουστάρεις.
Διαβαστε ακομα:

ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ