Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ... ΖΑΡΙΑ;

 
Βαρειά ήττα της ΑΕΚ από την βελγική Αντβέρπ με 1-0, γκολ από το 16,  ενός παιχνιδιού που δεν βλεπόταν ανάμεσα σε δυο υποψήφιες ομάδες για τα γκρουπ του champions league. Βαρειά ήττα με μόνο1-0; Βεβαίως! Όταν η καλύτερη ομάδα χάνει κανονικά από την  κατώτερη της, τότε η ήττα δεν είναι απλά μια ήττα. Μια αποτυχία. Είναι κάτι περισσότερο.
Είναι, όμως, και μια γλυκειά ήττα, διότι υπάρχει και η... ρεβάνς. Θα γλυτώσει πάλι η ομαδίτσα Αντβέρπ από της ΑΕΚ; Όλα γίνονται στη μπάλα. Κι αυτό που συνέβη χθες στην Αμβέρσα είναι από τις... εκπλήξεις. Η μικρή ομάδα πήρε το αποτέλεσμα από το φαβορί. Από την ΑΕΚ.
Στο Βελιγράδι και στη Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ έφυγε στο ημίχρονο με 1 -0 σε βάρος της. Τελικά, δεν έχασε από την κραοατική Δυνάμο, τόσο εκτός έδρας,, όσο και στην έδρα της. Με γκολ σε βάρος της τελείωσε η ΑΕΚ και το χθεσινό ματσάκι. Μέχρι το 51, δηλαδή όταν δίδε κόκκινη αντίπαλος και η Αντβέρπ υποχρεώθηκε να συνεχίσει με δέκα, η  ΑΕΚ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Με παίκτη περισσότερο η ΑΕΚ ήταν επόμενο το ματσάκι να έρθει τούμπα. Να γίνει τύποις και ουσία μονόπλευρο. Και πάλι η ΑΕΚ δεν σκόραρε. Ήταν μόνιμα στην περιοχή των γηπεδούχων αλλά δεν βρισκόταν σε θέση βολής.
Πως αλλοιώς να μπει γκολ; Να γίνει μια στραβολωτσιά, ένα πέναλτυ, να κερδηθεί φάουλ από κοντινή, από ευνοϊκή θέση Τίποτα. Μια ΑΕΚ σε εκνευριστικά αργό ρυθμό ''ανάπτυξης', μια επίδειξη dlow motion, δεν χάριζε στους φιλοξενούμενους τη ''χρυσή'' ευκαιρία.
Τελικά, το είδαμε για μια φορά ακόμα. Να κερδίσει η πιο χάλια ομάδα. Κι όχι από τύχη, όσο από ανικανότητα της καλύτερης ομάδας.
Με άλλη ενδεκάδα (φώτο) ξεκίνησε το ματσάκι στην Αμβέρσα η ΑΕΚ με άλλη σύθεση τελιώσε την ήττα της 
Διαβαστε ακομα:

ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ