ΑΕΚ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ...

 
Ένα πρωτάθλημα έχει αξία και θεαματικότητα βέβαια αν παίζει ο ποδοσφαιρικός διάλογος. Αν κυνηγάνε τον τίτλο όσο περισσότερες ομάδες. Πρώτα αυτό. Αν στο πρωτάθλημα παίζει μόνο ένας διεκδικητής, τι να συζητάμε; 
Είναι και  το άλλο. Το πρωτάθλημα έχει ανάγκη να διαθέτει ομάδες που ναι μεν δεν είναι φαβορί και αουτσάιντερ, αλλά δείχνουν δόντια και νύχια ικανά να ματώσουν κάθε αντίπαλο. Να μην είναι περίπατος το πρωτάθλημα για τις ομάδες στο ρετιρέ της βαθμολογίας. 
Καλά καλά δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Πρώτη και αξιόπιστη κρίση είναι ότι το κατσαρόλι θα το κυνηγήσουν τρεις ομάδες. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ, Ο δεύτερος της περασμένης σαιζόν Παναθηναίκός και ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται προς το παρόν... ισότιμος με την τριάδα του  κέντρου.
Τι θα σημαίνει ''προς το παρόν';; Δεν είναι σίγουρο ότι μέχρι το τέλος οι τρεις του κέντρου θα κτυπήσουν το πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει. Κάποιος από τους τρεις πιθανόν να μείνει από λάστιχο, από καύσιμα, από κάτι άλλο. Σημαίνει επίσης ότι ο ΠΑΟΚ στο δρόμο να μπει χοντρά στο παιχνίδι του τίτλου.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΚΩΤΑ