Ο ΙΜΠΡΑ ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...

 

Ποδοσφαιριστής με κλεισμένα τα 38 του χρόνια κάνει μεταγραφή. Μόνο αν ο παίκτης είναι Ιμπραίμοβιτς. Και το σκέπτεται και το τολμάει. Και το θεωρεί κανονικό, φυσιολογικό, διότι είναι ο ξεχωριστός, ο μοναδικός, ο ξακουστός, ο δίχως ταίρι. Να ξέρουμε τι λέμε, ο κροατικής καταγωγής γεννηθείς στην Σουηδία θαρρεί ότι είναι ο πρώτος. Ο καλύτερος. Ο εκτός συναγωνισμού. Όλοι οι άλλοι, Μέσηδες και Ρολάνδοι έρχονται από πίσω του, δεύτεροι και τριτοτέταρτοι είναι.

Από μια άποψη, ο αλαζόνας, ο καραεγωίσταρος κοτσιδάκιας είναι ο πρώτος στον κόσμο. Κανείς άλλος δεν φόρεσε τόσες πολλές φανέλες κλαμπ της αφρόκρεμας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Φεύγει από την σουηδική Μάλμε το 2001 και παίζει κατά σειρά σε Άγιαξ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μπαρτσελώνα, Μίλαν, Παρί Σαιν Ζερμαίν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε επτά ομάδες πρώτης γραμμής.

 

Και δεν σκεπτόταν τον τελειωμό ο παίκτης, γεννημένος το 1981μ σα σήμερα 3 Οκτωβρίου. Τι θα πει τέλος και κρεμάω τα παπούτσια μου; Δεν υπάρχει αυτό. Φεύγει το καλοκαίρι του 2018 από την Μάντσεστερ και πάει να παίξει στην Αμερική. Κι όλοι λένε, ''τελείωσε, για αρπαχτή πήγε στους Λος Άντζελες Γκάλαξυ, ό,τι κονομήσει στα στερνά του''. Αυτός, όμως, κάνει μεταγραφή κουδουνάτη και πρωτοσέλιδη, παρακαλώ, στην Μίλαν, τη φανέλα της οποίας φοράει από το 2020 μέχρι και το 2023, αφού έπαιξ 64 παιχνίδια και έβαλε 34 γκολ.

 

Με την ευκαιρία. Ο Λονδρέζος Νταίηβιντ Μπέκαμ (1975) φεύγει από τους Λος Άντζελες Γκάλαξυ το 2009 και πάει στην Μίλαν, και τριάμισυ χρόνια, το 2013 κάνει μεταγραφή στην Παρί Σαιν Ζερμαίν και στο Παρίσι τελειώνει την καριέρα του, μετά από 11 χρόνια στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τέσσερα χρόνια στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμπτωση ή δουλειά των μανατζαραίων. Και ο Ζλάταν (1981) από τους Γκάλαξυ πήγε στην Μίλαν, το φεγγάρι που η άλλοτε κραταιά ομάδα είναι μια συνιστώσα του ιταλικού πρωταθλήματος.

Τελικά, ο Ίμπρα κρέμασε τα παπούτσια του και δεν κατέληξε σε κάποια ομαδίτσα της Ελβετίας, εκεί που έχει το κομπόδεμα του
Διαβαστε ακομα:

ΓΑΒΡΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ