ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΙ ''4'' ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ!

 
Με το τέλος του πρώτου γύρου η βαθμολογία στην κορυφή:
 
ΠΑΟ 31, ΑΕΚ 30, Ολυμπιακός 29 και ΠΑΟΚ 28. Φοβερό πλάνο! Στον πόντο, στον έναν βαθμό η διαφορά της μιας ομάδας από την άλλη. Άρα, δεν υπάρχει διαφορά, αν σκεφτεί ο καθένας ότι υπάρχει ακόμα ο βήτα γύρος και τα δέκα ντέρμπυ των play-off.
 
Δεν χρειάζεται να πάρουμε μικροσκόπιο για να παρατηρήσουμε κάποια άλλα... πραγματάκια, που αυτά κάνουν τη διαφορά. Κάποιες λεπτομέρειες που πραγματικά... διαφοροποιούν τους τέσσερις αντιπάλους. Μη σταθούμε στη διαφορά του ενός πόντου, γεγονός πρωτοφανές στα χρονικά του πρωταθλήματος.
 
1. Η ΑΕΚ έχει τη πιο φτωχή επίθεση. Μόνο 23 γκολ, λίγα, πολύ λίγα για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και υπολογίζεται για φαβορί μέχρι το τέλος της κούρσας.
 
2. Ο πρωτοπόρος Παναθηναίκός έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα ( 36-8 ).Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν τα πήγε καθόλου καλά με τις ομάδες κορυφής. Πήρε τη νίκη μόνο με τον Ολυμπιακό, αλλά στα χαρτιά. Στη Λεωφόρο έχασε από την ΑΕΚ (φώτο) και παραχώρησε ''Χ'' στον ΠΑΟΚ. Ήττα και από τον πέμπτο της βαθμολογίας Άρη, στη Θεσσαλονίκη.
 
3. Ο Ολυμπιακός έχει τη χειρώτερη άμυνα, έχει δεχθεί 12 γκολ, τα περισσότερα από τους άλλους τρεις διεκδικητές.

Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ