ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ...

 
Την πατήσαμε με το όρθιο κρέας,,,, κάτι τέτοια έλεγαν στην ΑΕΚ για τον Γιώργο Γιακουμάκη, τον Κρητικό που έδειξε πόσο μετράει όταν σταμάτησε να φοράει την κιτρινόμαυρη. Ποιος φταίει για την αποτυχημένη μεταγραφή; Η ομάδα ή ο παίκτης που απόδειξε με το παραπάνω τα λεφτά του. Όσα δαπάνησε μια ΠΑΕ για να τον αποκτήσει.
Από Ατσαλένιο και τον Πλατανιά τρία χρόνια στην ΑΕΚ, τζίφος η δουλειά. Ο παικταράς δόθηκε δανεικός σε ομάδα της Πολωνίας και τελικά όπου πήγε χόρτασε με γκολ τους τερματοφύλακες. (στη φώτο με τη φανέλα της Σέλτικ)  Είχε πάει στο ολλανδικό πρωτάθλημα έναντι 3 εκ. και ήδη παίζει στο αμερικάνικο πρωτάθλημα με μεταγραφή αντί 5 εκ. 
Η σαβούρα της ΑΕΚ. Χρειάστηκε να φύγει στο εξωτερικό γαι να αναγνωριστεί η αξία του και να παίζει και στην εθνική ομάδα. Συμπέρασμα. Κανένας παίκτη δεν είναι άχρηστος αν το μάτι του ειδικού είναι αλλήθωρο.
Τις καλύτερες ευχές για τον Γιακουμάκη που αφού έκανε το πρώτο γερό κομπόδεμα, κάποια φράγκα στην άκρη, είπε να παντρευτεί. Να νοικοκυρευτεί στα 29 του. 
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΙΑ ΤΥΧΗ ΕΧΕΙ Ο ΦΑΤΙΧ ΤΕΡΙΜ