ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΗΡΘΕ... ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ!

 
Το είπε ο Σάββας Καλεντερίδης, ο πρώην αξιωματικός του στρατού και πράκτορας των ελληνικών μυστιικών υπηρεσιών και εδώ και χρόνια αναλυτής σε μμε, σ' ό,τι έχει σχέση με την Τουρκία. Αν πει κανείς ότι ο 63χρονος Σάββας ασχολείται πιο σοβαρά απ' ό,τι η ΕΥΠ με την την Τουρκία μάλλον δεν είναι υπερβολικός. Ο άνθρωπος έχει πάθος και διασυνδέσεις προσωπικές και παρακολουθεί τι παίζει στους απέναντι.
Επι του θέματις. Ο Καλεντερίδης, λοιπόν, ποντιάρα μέχρι θάνατο, έβγαλε δημόσια την αντίθεση του και με τον τρόπο του καταδίκασε την απόφαση του Αλαφούζου να προσλάβει τον Φατίχ Τερίμ. Επειδή ο κορυφαίος προπονητής της Τουρκίας είναι Γκρίζος Λύκος. Μέλος της πατριωτικής και ακροδεξιάς και ανοικτά ανθελληνικής οργάνωσης στην Τουρκία. Και επειδή ο λόγος για τον Τερίμ, δεν μπορεί να είναι εξωφυλαρούχας στους Γκρίζους Λύκους, αλλά ηγετικό στέλεχος.
Μιλάμε σοβαρά; Πολύ σοβαρά. Πράγματι, η Τουρκία είναι εχθρός της Ελλάδος. Ο μεγάλος και μοναδικός εχθρός. Και λοιπόν; Δεν θα παίζουν Τούρκοι ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα και Έλληνες στην Τουρκία; Δεν είναι ελεύθερη η αγορά της Τουρκίας για Έλληνες επιχειρηματίες και η ελληνική σε Τούρκους; Οι ανταλλαγές, καλλιτεχνικές, εμπορικές, τραπεζικές δεν τις εμποδίζει καμιά παρακρατική οργάνωση.
Είναι αδύνατον να λέει παραμύθια ο Καλεντερίδης. Ισχύει ό,τι υποστηρίζει για τον νέο προπονητή του ΠΑΟ. Δεν έχει δίκαιο, όμως! Όποιος Τούρκος θέλει να κάνει κακό στην Ελλάδα το διαπράττει χωρίς να βρίσκεται στην Ελλάδα. Πως να δράσει ανθελληνικά ο Τερίμ; Ακόμα κι αν παραβλέψει τη δουλειά του στον Παναθηναϊκό, τι να μας σκαρώσει; Να βρει κατασκόπους για λογαριασμό των Γκρίζων Λύκων. Να επιδοτεί την ανθελληνική προπαγάνδα στην πατρίδα του. Να μας μάθει καλύτερα απ΄ όσο μας ξέρουν οι Τούρκοι. Αστεία πράγματα.
Άσχετο και το ό,τι ο Καλεντερίδης εδώ και χρόνια, από τότε που αποστρατεύτηκε, έχει επαγγελματική σχέση με τον όμιλο επιχειρήσεων του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟΝ ΤΕΡΙΜ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ