ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

 
Δεν κέρδισε η ΑΕΚ τον Παναθηναϊκό, και πως να τον κέρδιζε όταν δεν ήταν καλύτερη. Βέβαια στο ποδόσφαιρο η νύχτα γίνεται μέρα σε μια στιγμή και την άλλη στιγμή βγαίνει φως, όπως στο σκοτάδι απλώνεται πιο βαθύ το μαύρο.
Δεν κέρδισε η ΑΕΚ, για να μιλήσουμε ποδοσφαιρικά, αλλά και να μην αγνοήσουμε την πραγματικότητα, διότι της είναι πολύ
δύσκολο το γκολ. Αυτή είναι η αλήθεια για την πρωταθλήτρια. Έπεσε, βέβαια, και σε ισάξιο, αν όχι ανώτερο επί της ουσίας αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός δεν πήγε στη Φιλαδέλφεια να χάσει, ούτε να φύγει ευχαριστημένος με την ισοπαλία.
Τι λένε τα φάκτα. Τα γεγονότα. Η ΑΕΚ έχει την χειρώτερη επίθεση σε σύγκριση με τις άλλες ομάδες κορυφής. Μόνο 32 γκολ στα 17 παιχνίδια πριν το χθεσινό ντέρμπυ. Λίγα, πολύ λίγα γκολ για ομάδα που απαιτεί πάλι τον τίτλο. Ούτε δυο γκολ σε κάθε ματς. Στους 17 αγώνες ο Παναθηναίκός πέτυχε 45 τέρματα, ο ΠΑΟΚ 44 και ο Ολυμπιακός 35.
Στο ματς του πρώτου γύρου είχε προηγηθεί ο Παναθηναίκός 1- 0 αλλά έχασε 2 - 1. Χθες προηγήθηκε η ΑΕΚ αλλά ο αντίπαλος πήρε τα επάνω στο σκορ με 2 -1. Τη δουλειά χάλασε το πέναλτυ στο οποίο υπέπεσε παίκτης των φιλοξενουμένων στις καθυστερήσεις.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΟΛΥΝΠΙΑΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ...